Zonnepanelen: goed voor portemonnee en planeet

Ook verdienen met zonnepanelen?

Verdien gemiddeld €635 per jaar
Vanaf 2023 geen BTW meer op zonnepanelen voor particulieren
Eenvoudige en heldere informatie
Offerte aanvragen
Binnen 60 seconden geregeld
100% Vrijblijvend

Damsma Solar is hard opzoek naar personeel!

Wij zoeken zonnepanelen monteurs voor op het dak en binnen werk voor de elektra werkzaamheden.

voor interesse kun je ons bereiken op 072-58 25 253 of info@damsmasolar.nl


Kwaliteit

A-merk zonnepaneel-systemen, veilig gemonteerd

U overweegt de aankoop van zonnepanelen? Dan wilt u zeker weten wat het u oplevert en of de montage goed wordt uitgevoerd. Damsma Solar berekent uw werkelijk te verwachten rendement, want aan gouden bergen heeft u niets. Daarom werken wij uitsluitend met gecertificeerde producten. Verder staan we garant voor een stormvaste en brandveilige montage. Dit doen wij vanuit Heerhugowaard in heel Noord-Holland.

Advies op maat met schaduwcalculatie
Installatie door eigen vakmensen
Langlopende garantieregeling

Onze certificaten

Damsma Solar app

Na de oplevering van uw zonnepaneelsysteem kunt u zelf volgen wat de opgewekte hoeveelheid zonne-energie is. Hiervoor installeert u onze app op uw smartphone of tablet. Deze app leest de gegevens uit van de omvormer die aan uw panelen is gekoppeld. Natuurlijk krijgt u hierover duidelijke instructies van onze installateurs. En heeft u vragen, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Damsma Solar.

Altijd zicht op uw rendement
Één aanspreekpunt voor vragen
Snelle oplossing bij problemen

Is uw dak geschikt?

Of uw dak geschikt is voor zonnepanelen hangt af van de ligging van uw woning, de hellingshoek en de oppervlakte van het dak. Met onze software kunnen wij nauwkeurig voor u berekenen wat de mogelijkheden zijn.

Bekijk of uw dak geschikt is

Hoe financiert u zonnepanelen?

Zonnepanelen kunt u financieren met eigen geld, een lening of een duurzaamheidslening. Deze duurzaamheidslening wordt periodiek vrijgegeven door gemeentes. Wij kunnen u hierover goed informeren.

Financiering

Laadpaal voor elektrische auto's

Een eigen laadpaal installeren bij het bedrijf of aan huis? Dit is optimaal te realiseren met Wallbox, slimme laadpunten voor particulier en zakelijk gebruik. Universeel, dus ook voor het laden van Tesla’s. Eenvoudig en op afstand in te stellen, via wifi en bluetooth. Damsma Solar installeert deze veilige en efficiënte laadoplossingen van Europese bodem.

Meer informatie over laadpalen

Klanten vertellen

Wij zijn erg trots op onze gemiddelde beoordeling van 9.8. Maar waarom zou u ons zomaar op ons woord geloven? Lees zelf wat klanten over Damsma Solar zeggen.

Bekijk alle reviews
Leveren snel en netjes een goed systeem af.

Het systeem werkt prima. Tijdens de installatie weinig tot geen "last" gehad van de werkzaamheden. hard werkende jongens, die als je niets zegt maar doorgaan en geen tijd hebben voor een bakkie koffie. Damsma Solar denkt mee en als alles erop ligt en draait, krijg je nog een uitleg over hoe het werkt. Na een aantal dagen ontvang je een inlog code waarmee je je installatie met een app zelf kan uitlezen via internet.Nu maar hopen op een prachtige nazomer met veel zon :)

M. Kriele, Egmond aan Zee
8
Top geregeld

Vanaf het intake gesprek waarbij alles zeer duidelijk is uitgelegd tot aan de montage heeft Damsma Solar het perfect geregeld!De offerte was zeer overzichtelijk en extra informatie die ik had opgevraagd werd zeer snel gegeven. Een eerlijk advies specifiek gericht op mijn wensen. Ook de jongens die alles geïnstalleerd hebben, hebben zeer netjes gewerkt. Ook hierbij werd meegedacht met de beste oplossingen om alles zo mooi mogelijk weg te werken m.b.t. het kabelwerk. Kortom, zeer tevreden!

Benno, Hoorn NH
10

Trotse sponsor van AZ

Als Noord-Hollands bedrijf met duurzaamheid als expertise verbinden wij ons graag aan organisaties waarin we ons herkennen. Zo’n organisatie is AZ. Niet dat wij zelf van die goede voetballers zijn. Was het maar waar! Overigens houden we wel enorm van het spelletje. Daar begon ons AZ-sponsorschap eigenlijk mee, als liefhebbers van voetbal. 

Lees hier meer over
start met besparen

Benieuwd wat zonnepanelen
u opleveren?

Onze experts staan voor u klaar. Laat uw gegevens achter.

Onze partners