Referenties

Ontdek wat tevreden klanten vertellen over onze werkwijze en het resultaat!

Leveren snel en netjes een goed systeem af.

Het systeem werkt prima. Tijdens de installatie weinig tot geen "last" gehad van de werkzaamheden. hard werkende jongens, die als je niets zegt maar doorgaan en geen tijd hebben voor een bakkie koffie. Damsma Solar denkt mee en als alles erop ligt en draait, krijg je nog een uitleg over hoe het werkt. Na een aantal dagen ontvang je een inlog code waarmee je je installatie met een app zelf kan uitlezen via internet.Nu maar hopen op een prachtige nazomer met veel zon :)

M. Kriele, Egmond aan Zee
8
Top geregeld

Vanaf het intake gesprek waarbij alles zeer duidelijk is uitgelegd tot aan de montage heeft Damsma Solar het perfect geregeld!De offerte was zeer overzichtelijk en extra informatie die ik had opgevraagd werd zeer snel gegeven. Een eerlijk advies specifiek gericht op mijn wensen. Ook de jongens die alles geïnstalleerd hebben, hebben zeer netjes gewerkt. Ook hierbij werd meegedacht met de beste oplossingen om alles zo mooi mogelijk weg te werken m.b.t. het kabelwerk. Kortom, zeer tevreden!

Benno, Hoorn NH
10
Zeer goede installatie

Goede heldere offerte, en bij vragen krijg je snel en goed advies. Denken ook mee en in oplossingen.Montage verliep ook prima, ook weer heldere communicatie wat de te nemen stappen zijn en keuzes. Uiteindelijk oplevering is buitengewoon netjes, geen afraffelwerk. Kortom zeer tevreden, dit bedrijf is echt een aanrader.

Camiel, Heerhugowaard
9