Referenties

Ontdek wat tevreden klanten vertellen over onze werkwijze en het resultaat!

Uitstekend

s morgens keurig op de afgesproken tijd aan de installatie begonnen, zowel binnen als buiten netjes gewerkt. De installatie werkt naar verwachting en wij zijn zeer tevreden. Een van de installateurs zag bij de werkzaamheden op het dak dat er vuil bij de afvoer in de dakgoot zat en heeft dat meteen verwijderd. Top. Dit zegt m.i. genoeg over de monteurs van dit bedrijf!

Gerard, Stede Broec
10
100% volgens verwachting. Misschien zelfs wel boven verwachting.

Een 10 lijkt overdreven maar:- traject tot aan de levering prima- wachttijd was iets te lang dus 10-- twee aardige mannen die serieus het werk deden- halverwege het werk bleek dat er circa 20 dakpannen slecht waren- afgesproken dat ze twee dagen later op een zaterdagochtend terugzouden komen om de pannen te wisselen en het werk af te maken- over-all alles netjes afgewerkt- en nu maar hopen op een mooie opbregst

Marcel, Avenhorn
10
Goed bedrijf!

25 panelen laten plaatsen door Damsma. Fijne monteurs en keurig werk geleverd. Ben zelf technicus, kan dus e.e.a. beoordelen. Prijs was ook netjes/marktconform vergeleken met de woekerprijzen per Wp die sommigen tegenwoordig vragen. Vanwege ernstige familie omstandigheden de installatie 5 dagen voor tijd moeten afzeggen. Kon onmogelijk doorgaan. Hier werd door Damsma zeer begripvol op gereageerd en later hebben ze erg hun best gedaan onze installatie tussentijds in te plannen zodat we niet achteraan de wachtrij hoefden aan te sluiten. (Inmiddels 5 a 6 maanden) Zou ze absoluut opnieuw uitnodigen en ook aanraden bij bekenden.

M. Buurman, Julianadorp
9