Referenties

Ontdek wat tevreden klanten vertellen over onze werkwijze en het resultaat!

Top ervaring, betreft aanvraag en plaatsen zonnepanelen

Vanaf de eerste aanvraag voor een offerte is de communicatie top! We werden steeds goed en tijdig bericht betreffende datum/tijd enz. De monteurs waren keurig op tijd en vriendelijk. Ze hebben goed werk geleverd en alles schoon achtergelaten. Er werd tijd genomen om onze vragen te beantwoorden. We raden Damsma zeker bij anderen aan!

A. Westzaan
10
Professionele aanpak van het gehele traject inclusief zeer nette na-service!

Vanaf het 1e moment verliepen de contacten tussen mij en de firma Damsma zeer klantvriendelijk en er werd echt meegedacht. De installatie ging voorspoedig en toen er bleek dat er een andere omvormer nodig was werd dit in het natraject ook erg goed opgelost. Niets dan positiefs over dit bedrijf.

Familie Pater Heerhugowaard
9
Goed bedrijf!

25 panelen laten plaatsen door Damsma. Fijne monteurs en keurig werk geleverd. Ben zelf technicus, kan dus e.e.a. beoordelen. Prijs was ook netjes/marktconform vergeleken met de woekerprijzen per Wp die sommigen tegenwoordig vragen. Vanwege ernstige familie omstandigheden de installatie 5 dagen voor tijd moeten afzeggen. Kon onmogelijk doorgaan. Hier werd door Damsma zeer begripvol op gereageerd en later hebben ze erg hun best gedaan onze installatie tussentijds in te plannen zodat we niet achteraan de wachtrij hoefden aan te sluiten. (Inmiddels 5 a 6 maanden) Zou ze absoluut opnieuw uitnodigen en ook aanraden bij bekenden.

M. Buurman, Julianadorp
9