Zonnepanelen Alkmaar

U ziet ze vast ook steeds vaker op daken in uw buurt in Alkmaar: zonnepanelen. En vraagt u zich dan als inwoner van Alkmaar af of zonnepanelen ook voor u een slimme investering zijn?

Direct contact opnemen
Zonnepanelen

Zonne-energie: een win-winsituatie

Lopen uw kosten voor gas en elektriciteit meer op dan u lief is? En wilt u een steentje bijdragen aan de energietransitie in Nederland? Dan zijn zonnepanelen, ook in Alkmaar, een verstandige keuze. Onze regio kent jaarlijks meer dan genoeg zonuren voor een hoog rendement. Onder optimale omstandigheden is hier zelfs ‘nul op de meter’ haalbaar. Wij berekenen objectief wat zonnepanelen u kunnen opleveren. En via een handige app heeft u na de installatie zelf zicht op de opbrengst.

Regionaal expert voor zonnepanelen in Alkmaar

U kiest vast het liefst een leverancier waarmee u rechtstreeks kunt communiceren. Eén partij die het hele proces voor u regelt: van goed advies tot uw vragen na de oplevering. Dat kan gewoon bij een specialist in de regio Alkmaar. Zonnepanelen installeren is al jaren de expertise van Damsma Solar. We zoeken uit wat voor u meest gunstige oplossing is en welke financiering daarbij het best uitpakt. De montage voeren we zelf uit, waarbij we ook goed letten op brandveiligheid.

Collectieve inkoop

Waarom kiezen voor Damsma Solar?

  • hulp bij financiering, subsidies en btw-voordelen
  • werken met vaste monteurs
  • uiterst zorgvuldige montage
  • alleen A-labels met keurmerk
  • levertijd zoals afgesproken

Collectieve inkoop van zonnepanelen in Alkmaar

Zoals in veel plaatsen in Noord-Holland is ook de gemeente Alkmaar voor zonnepanelen een collectieve inkoopactie gestart. Weet u dat ons aanbod vaak nog gunstiger uitpakt? U bent vrij om dit te komen vergelijken. En natuurlijk kunt u met buren, vrienden of familieleden ook een eigen aankoopcollectief vormen. Wij denken dit graag met u uit.

Doe de subsidie-check
groene energie

Voor uw huis in Alkmaar de juiste zonnepanelen

Een van de eerste vragen die ons vaak wordt gesteld: is mijn dak eigenlijk geschikt voor zonnepanelen? Om dit te beoordelen, komen we langs op elke locatie in Alkmaar. We kijken naar het dakoppervlakte, de hellingshoek en de ligging ten opzichte van de zon. Voor een kloppende berekening van de opbrengst maken we bovendien een nauwkeurige schaduwcalculatie. En natuurlijk controleren we ook of uw dak veilig genoeg is voor de montage van zonnepanelen.

Wilt u zonnepanelen kopen?

Wilt u onafhankelijk advies over het kopen van zonnepanelen? Neem contact op en we komen bij u langs. Wilt u onze producten graag met eigen ogen bekijken? In onze showroom in Heerhugowaard ziet u wat wij leveren aan zonnepanelen. Alkmaar is om de hoek en u parkeert gratis bij ons voor de deur.


Damsma solar

Ook besparen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onze experts staan voor u klaar. Voer hieronder uw gegevens in.

Volledige naam*
e-mailadres*
Telefoonnummer *
Woonplaats *
Adres*
HUISNUMMER*
Postcode*
Inschatting jaarlijks energieverbruik*
Heeft u 1-fase / 3-fase? (VERPLICHT)*
Let op: Velden met een * zijn verplicht.
Bedankt voor uw inzending, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! er gaat iets mis. Controleer nogmaals uw gegevens
Wegens drukte en voorraad van offertes nemen wij tot 4 februari geen nieuwe offertes meer aan.

Klanten vertellen

Wij zijn erg trots op onze gemiddelde beoordeling van 9.8. Maar waarom zou u ons zomaar op ons woord geloven? Lees zelf wat klanten over Damsma Solar zeggen.

Bekijk alle reviews
Leveren snel en netjes een goed systeem af.

Het systeem werkt prima. Tijdens de installatie weinig tot geen "last" gehad van de werkzaamheden. hard werkende jongens, die als je niets zegt maar doorgaan en geen tijd hebben voor een bakkie koffie. Damsma Solar denkt mee en als alles erop ligt en draait, krijg je nog een uitleg over hoe het werkt. Na een aantal dagen ontvang je een inlog code waarmee je je installatie met een app zelf kan uitlezen via internet.Nu maar hopen op een prachtige nazomer met veel zon :)

M. Kriele, Egmond aan Zee
8
Top geregeld

Vanaf het intake gesprek waarbij alles zeer duidelijk is uitgelegd tot aan de montage heeft Damsma Solar het perfect geregeld!De offerte was zeer overzichtelijk en extra informatie die ik had opgevraagd werd zeer snel gegeven. Een eerlijk advies specifiek gericht op mijn wensen. Ook de jongens die alles geïnstalleerd hebben, hebben zeer netjes gewerkt. Ook hierbij werd meegedacht met de beste oplossingen om alles zo mooi mogelijk weg te werken m.b.t. het kabelwerk. Kortom, zeer tevreden!

Benno, Hoorn NH
10