Zonnepanelen Bergen

Misschien wel de zonnigste Noord-Hollandse gemeente: Bergen. Zonnepanelen installeren is in deze regio gegarandeerd een investering die zich terugverdient. En duurzaam natuurlijk!

Direct contact opnemen
Zonnepanelen

Zonnepanelen Bergen: een slimme en duurzame investering

Zonnepanelen en Bergen zijn een gouden combinatie! Onze kust regio telt op jaarbasis immers veel zon uren. Hierdoor kunt u vertrouwen op een goede opbrengst van een zonne-energie systeem. Dit geldt voor zowel Bergen als voor de Egmond en en Schoorl. Damsma Solar is een regionale installateur van zonnepanelen, met uitsluitend A-merken. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Verduurzaming en besparing met zonnepanelen

De huidige gasprijzen maken een gasloze of hybride energievoorziening wel heel aantrekkelijk. Natuurlijk in combinatie met zonnepanelen. Door de hoge inflatie rendeert uw spaargeld beter bij een flinke verduurzamingsstap. Is uw woning in de gemeente Bergen geschikt voor zonnepanelen? Wij beoordelende dakconstructie en de ligging ten opzichte van de zon. Inclusief schaduwcalculatie!

Collectieve inkoop

Zonnepanelen kopen Bergen

Het goedkoopste aanbod laat vaak een te rooskleurig nettoresultaat zien. Vergelijk offertes van zonnepanelen daarom kritisch voordat u als inwoner van de gemeente Bergen zonnepanelen aanschaft! Damsma Solar staat voor een hoge prijskwaliteitsverhouding. Dit baseren wij op een realistisch rendement van uw installatie. Volgens onze klanten zijn wij hierin ijzersterk.


Subsidie zonnepanelen Bergen

Wilt u weten of u recht heeft op subsidie voor zonnepanelen in Bergen? Wij kennen de actuele regels omdat we voor de gemeente Bergen zijn aangesloten bij het Duurzaam Bouwloket. Subsidie leidt overigens niet altijd tot de optimale oplossing. Onze opdrachtgevers zijn vaak verrast door ons alternatieve aanbod. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. We geven ook graag een second opinion over eenofferte van een andere zonnepaneel aanbieder.

Doe de subsidie-check
groene energie

Adviseur en installateur van zonnepaneelsystemen

Eén partij die het complete installatietraject van uw zonnepanelen uitvoert. Damsma Solar voldoet aan dit prettige profiel: van reëel advies tot al uw vragen na oplevering. Wij zijn experts in zonne-energiesystemen voor inwoners van Egmond aan Zee, Egmond a/d Hoef, Egmond-Binnen, Schoorl en Bergen. Damsma Solar is InstallQ gecertificeerd, het branchekeurmerk voor installatiebedrijven.

Regionaal specialist in zonne-energie

  • Tier-1 zonnepanelen zoals LG, Q CELLS, AEG en Panasonic
  • kennis van subsidies, financiering en btw-voordelen
  • levertijd volgens afspraak
  • realistische rendementsberekening
  • uitvoering door vaste monteurs
  • veilige montage
  • soepele garantieregeling


Bekijk onze A-label zonnepanelen

Doe een vrijblijvende offerteaanvraag en we komen graag bij u langs. We bespreken uw verwachtingen en onderzoeken uw woonsituatie. Eerst graag onze soorten en merken zonnepanelen zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan ons bedrijf in Heerhugowaard, inclusief koffie. Damsma Solar is makkelijk bereikbaar vanuit de regio Bergen en u parkeert gratis voor de deur.

Damsma solar

Ook besparen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onze experts staan voor u klaar. Voer hieronder uw gegevens in.

Volledige naam*
e-mailadres*
Telefoonnummer *
Woonplaats *
Adres*
HUISNUMMER*
Postcode*
Inschatting jaarlijks energieverbruik*
Heeft u 1-fase / 3-fase? (VERPLICHT)*
Let op: Velden met een * zijn verplicht.
Bedankt voor uw inzending, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! er gaat iets mis. Controleer nogmaals uw gegevens
Wegens drukte en voorraad van offertes nemen wij tot 4 februari geen nieuwe offertes meer aan.

Klanten vertellen

Wij zijn erg trots op onze gemiddelde beoordeling van 9.8. Maar waarom zou u ons zomaar op ons woord geloven? Lees zelf wat klanten over Damsma Solar zeggen.

Bekijk alle reviews
Uitstekend

s morgens keurig op de afgesproken tijd aan de installatie begonnen, zowel binnen als buiten netjes gewerkt. De installatie werkt naar verwachting en wij zijn zeer tevreden. Een van de installateurs zag bij de werkzaamheden op het dak dat er vuil bij de afvoer in de dakgoot zat en heeft dat meteen verwijderd. Top. Dit zegt m.i. genoeg over de monteurs van dit bedrijf!

Gerard, Stede Broec
10
100% volgens verwachting. Misschien zelfs wel boven verwachting.

Een 10 lijkt overdreven maar:- traject tot aan de levering prima- wachttijd was iets te lang dus 10-- twee aardige mannen die serieus het werk deden- halverwege het werk bleek dat er circa 20 dakpannen slecht waren- afgesproken dat ze twee dagen later op een zaterdagochtend terugzouden komen om de pannen te wisselen en het werk af te maken- over-all alles netjes afgewerkt- en nu maar hopen op een mooie opbregst

Marcel, Avenhorn
10