Zonnepanelen Castricum

Wie in Castricum zonnepanelen aanschaft, weet zeker dat ze zich gaan terugverdienen. Vooral als ze zijn geïnstalleerd door een Noord-Hollandse specialist in zonnestroom systemen.

Direct contact opnemen
Zonnepanelen

Zonnepanelen Castricum: rendabeler dan sparen

Zonnepanelen – ook in Castricum, Akersloot en Limmen – geven momenteel meer financieel rendement dan spaargeld. Daarnaast bent u voor lange tijd verzekerd van stabiele energiekosten. En tenslotte draagt u bij aan vergroening van uw leefomgeving. Vraag vandaag nog een offerte aan bij Damsma Solar. Wij zijn een Noord-Hollandse installateur van A-label zonne-energiesystemen.

Offertes zonnepanelen goed vergelijken

Overweegt u als inwoner van de gemeente Castricum zonnepanelen aan te schaffen? Ons advies: vergelijk offertes van zonnepaneel-systemen. En kijk daarbij vooral kritisch naar het rendement op de langere termijn. Appels met appels vergelijken, dus. Twijfelt u over de offerte, de kennis of kwaliteit van een aanbieder? We geven ook graag een second opinion over een aanbod dat u al in huis heeft.


Collectieve inkoop


Subsidie zonnepanelen Castricum

Het kán gunstig zijn om in Castricum subsidie voor zonnepanelen aan te vragen. Wij kennen de actuele regelgeving, omdat we voor de gemeente Castricum zijn aangesloten bij het Duurzaam Bouwloket. Ook zonder subsidie kan uw investering trouwens rendabel zijn! Wilt u duidelijk geïnformeerd worden over subsidies voor zonnepanelen in Castricum, laatdan uw gegevens achter.


Adviseur en installateur van zonnepaneel systemen

Wij zijn experts in zonne-energie systemen voor inwoners van Castricum, Limmen en Akersloot. Eén partij die het complete installatietraject van uw zonnepanelen uitvoert. Damsma Solar is InstallQ gecertificeerd, het branchekeurmerk voor installatiebedrijven. Vakmensen als het gaat over elektrotechniek. Goed om te weten. Want u wil vast niet zomaar iemand op uw dak hebben.

Doe de subsidie-check
groene energie

PV-systeem voor uw woonsituatie in Castricum

Vraagt u zich af: is mijn woning in Castricum geschikt voor zonnepanelen? Dit onderzoeken we bij u op locatie. Wat is de zon ligging van uw huis, de hellingshoek van het dak en de beschikbare vierkante meters? Voor een eerlijke opbrengstberekening van uw PV-panelen maken we ook een schaduwcalculatie. Verder checken we de gebruikte dakmaterialen. Veiligheid voor alles.

Zonnepanelen van Damsma Solar

  • PV-panelen typeTier-1, zoals Panasonic, LG, QCELLS en AEG
  • levertijd volgens afspraak
  • advies over subsidies, financiering en btw-voordelen
  • eerlijke rendementsberekening
  • montage door vaste installateurs
  • soepele garantievoorwaarden

 

Bezoek onze bedrijf met zonnepanelen

Doe een vrijblijvende offerteaanvraag voor zonnepanelen in Castricum, Akersloot en Limmen. Daarna gaan we graag met u in gesprek. Wilt u de diverse soorten en merken zonnepanelen met eigen ogen zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek – inclusief koffie – aan ons bedrijf in Heerhugowaard. Damsma Solar is snel bereikbaar vanuit Castricum; bij ons voor de deur parkeert u gratis.

Damsma solar

Ook besparen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onze experts staan voor u klaar. Voer hieronder uw gegevens in.

Volledige naam*
e-mailadres*
Telefoonnummer *
Woonplaats *
Adres*
HUISNUMMER*
Postcode*
Inschatting jaarlijks energieverbruik*
Heeft u 1-fase / 3-fase? (VERPLICHT)*
Let op: Velden met een * zijn verplicht.
Bedankt voor uw inzending, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! er gaat iets mis. Controleer nogmaals uw gegevens
Wegens drukte en voorraad van offertes nemen wij tot 4 februari geen nieuwe offertes meer aan.

Klanten vertellen

Wij zijn erg trots op onze gemiddelde beoordeling van 9.7. Maar waarom zou u ons zomaar op ons woord geloven? Lees zelf wat klanten over Damsma Solar zeggen.

Bekijk alle reviews
Top ervaring, betreft aanvraag en plaatsen zonnepanelen

Vanaf de eerste aanvraag voor een offerte is de communicatie top! We werden steeds goed en tijdig bericht betreffende datum/tijd enz. De monteurs waren keurig op tijd en vriendelijk. Ze hebben goed werk geleverd en alles schoon achtergelaten. Er werd tijd genomen om onze vragen te beantwoorden. We raden Damsma zeker bij anderen aan!

A. Westzaan
10
Professionele aanpak van het gehele traject inclusief zeer nette na-service!

Vanaf het 1e moment verliepen de contacten tussen mij en de firma Damsma zeer klantvriendelijk en er werd echt meegedacht. De installatie ging voorspoedig en toen er bleek dat er een andere omvormer nodig was werd dit in het natraject ook erg goed opgelost. Niets dan positiefs over dit bedrijf.

Familie Pater Heerhugowaard
9