Zonnepanelen Castricum

Wie in Castricum zonnepanelen aanschaft, weet zeker dat ze zich gaan terugverdienen. Vooral als ze zijn geïnstalleerd door een Noord-Hollandse specialist in zonnestroom systemen.

Direct contact opnemen
Zonnepanelen

Zonnepanelen Castricum: rendabeler dan sparen

Zonnepanelen – ook in Castricum, Akersloot en Limmen – geven momenteel meer financieel rendement dan spaargeld. Daarnaast bent u voor lange tijd verzekerd van stabiele energiekosten. En tenslotte draagt u bij aan vergroening van uw leefomgeving. Vraag vandaag nog een offerte aan bij Damsma Solar. Wij zijn een Noord-Hollandse installateur van A-label zonne-energiesystemen.

Offertes zonnepanelen goed vergelijken

Overweegt u als inwoner van de gemeente Castricum zonnepanelen aan te schaffen? Ons advies: vergelijk offertes van zonnepaneel-systemen. En kijk daarbij vooral kritisch naar het rendement op de langere termijn. Appels met appels vergelijken, dus. Twijfelt u over de offerte, de kennis of kwaliteit van een aanbieder? We geven ook graag een second opinion over een aanbod dat u al in huis heeft.


Collectieve inkoop


Subsidie zonnepanelen Castricum

Het kán gunstig zijn om in Castricum subsidie voor zonnepanelen aan te vragen. Wij kennen de actuele regelgeving, omdat we voor de gemeente Castricum zijn aangesloten bij het Duurzaam Bouwloket. Ook zonder subsidie kan uw investering trouwens rendabel zijn! Wilt u duidelijk geïnformeerd worden over subsidies voor zonnepanelen in Castricum, laatdan uw gegevens achter.


Adviseur en installateur van zonnepaneel systemen

Wij zijn experts in zonne-energie systemen voor inwoners van Castricum, Limmen en Akersloot. Eén partij die het complete installatietraject van uw zonnepanelen uitvoert. Damsma Solar is InstallQ gecertificeerd, het branchekeurmerk voor installatiebedrijven. Vakmensen als het gaat over elektrotechniek. Goed om te weten. Want u wil vast niet zomaar iemand op uw dak hebben.

Doe de subsidie-check
groene energie

PV-systeem voor uw woonsituatie in Castricum

Vraagt u zich af: is mijn woning in Castricum geschikt voor zonnepanelen? Dit onderzoeken we bij u op locatie. Wat is de zon ligging van uw huis, de hellingshoek van het dak en de beschikbare vierkante meters? Voor een eerlijke opbrengstberekening van uw PV-panelen maken we ook een schaduwcalculatie. Verder checken we de gebruikte dakmaterialen. Veiligheid voor alles.

Zonnepanelen van Damsma Solar

  • PV-panelen typeTier-1, zoals Panasonic, LG, QCELLS en AEG
  • levertijd volgens afspraak
  • advies over subsidies, financiering en btw-voordelen
  • eerlijke rendementsberekening
  • montage door vaste installateurs
  • soepele garantievoorwaarden

 

Bezoek onze bedrijf met zonnepanelen

Doe een vrijblijvende offerteaanvraag voor zonnepanelen in Castricum, Akersloot en Limmen. Daarna gaan we graag met u in gesprek. Wilt u de diverse soorten en merken zonnepanelen met eigen ogen zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek – inclusief koffie – aan ons bedrijf in Heerhugowaard. Damsma Solar is snel bereikbaar vanuit Castricum; bij ons voor de deur parkeert u gratis.

Damsma solar

Ook besparen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onze experts staan voor u klaar. Voer hieronder uw gegevens in.

Volledige naam*
e-mailadres*
Telefoonnummer *
Woonplaats *
Adres*
HUISNUMMER*
Postcode*
Inschatting jaarlijks energieverbruik*
Heeft u 1-fase / 3-fase? (VERPLICHT)*
Let op: Velden met een * zijn verplicht.
Bedankt voor uw inzending, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! er gaat iets mis. Controleer nogmaals uw gegevens
Wegens drukte en voorraad van offertes nemen wij tot 4 februari geen nieuwe offertes meer aan.

Klanten vertellen

Wij zijn erg trots op onze gemiddelde beoordeling van 9.8. Maar waarom zou u ons zomaar op ons woord geloven? Lees zelf wat klanten over Damsma Solar zeggen.

Bekijk alle reviews
Erg fijne samenwerking

We hebben bij tig bedrijven offertes aangevraagd en Damsma stak er met kop en schouder bovenuit: reageerde snel, schakelde vlot mee met onze wensen en bedacht technische oplossing op maat, kon snel installeren en de dag zelf werd alles vakkundig in een paar uur geïnstalleerd. O én de harde werkers waren gezellig om over de vloer te hebben. Ook belangrijk ;) Van harte aanbevolen

Jeske, Nieuwe Niedorp
10
Goede Kwaliteit en service !

Uitstekend bedrijf, komt zijn afspraken na, ondanks dat er iemand ziek werd tijdens de afspraak werd ik meteen opgebeld door de baas of hij het smiddags kon komen afmaken, zeer proffesioneel niks op aan te merken, 10 uit 10.Geen gedoe duidelijke taal, precies hoe je het wil hebben.

N. Nebbeling, Julianadorp NH
10