Zonnepanelen Castricum

Wie in Castricum zonnepanelen aanschaft, weet zeker dat ze zich gaan terugverdienen. Vooral als ze zijn geïnstalleerd door een Noord-Hollandse specialist in zonnestroom systemen.

Direct contact opnemen
Zonnepanelen

Waarom zonnepanelen kopen in Castricum?

Zonnepanelen in Castricum leveren gemiddeld €1.143 per jaar op, en bij verkoop van uw woning kunnen ze de waarde met zo'n €5.000 verhogen. Het is een investering die zichzelf terugbetaalt en bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Zonnepanelen Castricum: rendabeler dan sparen

Het installeren van zonnepanelen in Castricum, Akersloot of Limmen is een slimme investering. Zonnepanelen bieden momenteel een hoger rendement dan spaargeld, zorgen voor een lagere energierekening, en dragen bij aan duurzame energie in de regio Castricum. Damsma Solar, een Noord-Hollandse installateur van A-label zonne-energiesystemen, kan u hierin adviseren. Vraag vandaag nog een offerte aan bij Damsma Solar.

Vergelijk offertes voor zonnepanelen

Overweegt u als inwoner van de gemeente Castricum zonnepanelen aan te schaffen? Ons advies: vergelijk offertes van zonnepaneel-systemen. En kijk daarbij vooral kritisch naar het rendement op de langere termijn. Appels met appels vergelijken, dus. Twijfelt u over de offerte, de kennis of kwaliteit van een aanbieder? We geven ook graag een second opinion over een aanbod dat u al in huis heeft.

Collectieve inkoop

Subsidie zonnepanelen Castricum

Er zijn soms subsidies of regelingen beschikbaar voor zonnepanelen in de gemeente Castricum. Damsma Solar is aangesloten bij het Duurzaam Bouwloket en kan u adviseren over de actuele regelgeving. Ook zonder subsidie kan de investering aantrekkelijk zijn. Bovendien profiteert u nog van de salderingsregeling en betaalt u momenteel 0% btw over zonnepanelen. Wilt u meer weten over subsidies of over het persoonlijke advies dat Damsma Solar biedt, laat dan uw gegevens achter.

Adviseur en installateur van zonnepaneel systemen

Wij zijn experts in zonne-energie systemen voor inwoners van Castricum, Limmen en Akersloot. Eén partij die het complete installatietraject van uw zonnepanelen uitvoert. Damsma Solar is InstallQ gecertificeerd, het branchekeurmerk voor installatiebedrijven. Vakmensen als het gaat over elektrotechniek. Goed om te weten. Want u wil vast niet zomaar iemand op uw dak hebben.

PV-systeem voor uw woonsituatie in Castricum

Is uw woning in Castricum geschikt voor zonnepanelen? Damsma Solar onderzoekt dit graag voor u. Zonnepanelen kunnen worden geïnstalleerd op zowel hellende als platte daken. We kijken naar de ligging van uw huis, de hellingshoek van het dak, en de beschikbare ruimte. We berekenen ook de mogelijke schaduw en controleren de dakmaterialen, want veiligheid staat voorop. Voor een eerlijke opbrengstberekening van uw PV-panelen maken we ook een schaduwcalculatie.

Zonnepanelen van Damsma Solar

  • PV-panelen typeTier-1, zoals Panasonic, LG, QCELLS en AEG
  • levertijd volgens afspraak
  • advies over subsidies, financiering en btw-voordelen
  • eerlijke rendementsberekening
  • montage door vaste installateurs
  • soepele garantievoorwaarden
Doe de subsidie-check
groene energie

Bezoek onze bedrijf met zonnepanelen

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor zonnepanelen in Castricum, Akersloot en Limmen. Daarna gaan we graag met u in gesprek. Wilt u de diverse soorten en merken zonnepanelen met eigen ogen zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek – inclusief koffie – aan ons bedrijf in Heerhugowaard. Damsma Solar is snel bereikbaar vanuit Castricum; bij ons voor de deur parkeert u gratis. Als ervaren zonnepanelen installateurs, bieden wij verschillende opties aan, waaronder panelen voor schuine daken.

Energieneutraal in 2040

De gemeente Castricum streeft naar energieneutraliteit in 2040. Door te investeren in zonnepanelen draagt u bij aan duurzame energie en een beter milieu, verhoogt u de waarde van uw woning, en kunt u profiteren van dynamische energiecontracten. De lange levensduur van onze zonnepanelen zorgt ervoor dat u jarenlang van deze voordelen zult genieten. Via een app kunt u de opbrengst van uw zonnepanelen eenvoudig volgen, waardoor u altijd inzicht heeft in hoeveel energie u opwekt.

Vergunning voor zonnepanelen in Castricum

In Castricum is geen vergunning nodig voor het installeren van zonnepanelen. Inmiddels zijn al 18% van de daken in Castricum voorzien van zonnepanelen, wat bijdraagt aan een aanzienlijke vermindering van CO2-uitstoot en het creëren van een gezondere leefomgeving. Dit is gelijk aan het planten van duizenden bomen. Informeer bij ons naar de kosten van zonnepanelen en het aantal zonnepanelen dat optimaal zou zijn voor uw situatie, zodat u kunt bijdragen aan deze positieve verandering.

Damsma solar

Ook besparen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onze experts staan voor u klaar. Voer hieronder uw gegevens in.

Volledige naam*
e-mailadres*
Telefoonnummer *
Woonplaats *
Adres*
HUISNUMMER*
Postcode*
Inschatting jaarlijks energieverbruik*
Heeft u 1-fase / 3-fase? (VERPLICHT)*
Let op: Velden met een * zijn verplicht.
Bedankt voor uw inzending, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! er gaat iets mis. Controleer nogmaals uw gegevens
Wegens drukte en voorraad van offertes nemen wij tot 4 februari geen nieuwe offertes meer aan.

Klanten vertellen

Wij zijn erg trots op onze gemiddelde beoordeling van 9.7. Maar waarom zou u ons zomaar op ons woord geloven? Lees zelf wat klanten over Damsma Solar zeggen.

Bekijk alle reviews
Top ervaring, betreft aanvraag en plaatsen zonnepanelen

Vanaf de eerste aanvraag voor een offerte is de communicatie top! We werden steeds goed en tijdig bericht betreffende datum/tijd enz. De monteurs waren keurig op tijd en vriendelijk. Ze hebben goed werk geleverd en alles schoon achtergelaten. Er werd tijd genomen om onze vragen te beantwoorden. We raden Damsma zeker bij anderen aan!

A. Westzaan
10
Professionele aanpak van het gehele traject inclusief zeer nette na-service!

Vanaf het 1e moment verliepen de contacten tussen mij en de firma Damsma zeer klantvriendelijk en er werd echt meegedacht. De installatie ging voorspoedig en toen er bleek dat er een andere omvormer nodig was werd dit in het natraject ook erg goed opgelost. Niets dan positiefs over dit bedrijf.

Familie Pater Heerhugowaard
9