Zonnepanelen Den Helder

Het zonnigste puntje van Noord-Holland! Geen wonder dat zonnepanelen in Den Helder en Julianadorp een interessante investering zijn. En u draagt bij aan de energietransitie.

Direct contact opnemen
Zonnepanelen

Zonnepanelen Den Helder: voor een realistisch rendement

Zonnepanelen en Den Helder gaan uitstekend samen. De Kop van Noord-Holland is een van de zonnigste regio’s van ons land. Een goed rendement van een zonne-energie systeem ligt hierdoor voor de hand. Damsma Solar is een regionaal installatiebedrijf van zonnepanelen in Den Helder en Julianadorp. Wij werken alleen met A-labels producten. Vraag vandaag nog uw offerte aan!


Besparing en verduurzaming met zonnepanelen

Een hybride of gasloze energie-installatie – in combinatie met zonnepanelen – is met de huidige energieprijzen extra interessant. En met de torenhoge inflatie kunt u uw spaargeld beter besteden aan een duurzame investering. Wij onderzoeken of uw woning in Den Helder geschikt is voor een zonne-energiesysteem. Het dak en de zonligging – met schaduwcalculatie – zijn daarbij bepalend.

Collectieve inkoop

Vergelijk offertes voor zonnepanelen Den Helder

Staar u bij de aanschaf van zonnepanelen in Den Helder niet blind op het laagste aanbod. Een écht realistisch rendement, daar gaat het om. Vergelijk offertes van zonnepanelen daarom goed voordat u als inwoner van de gemeente Den Helder zonnepanelen koopt! Wij bieden volgens onze klanten een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding op de langere termijn.

Subsidie zonnepanelen Den Helder

Subsidie voor zonnepanelen in Den Helder, heeft u daar recht op? Wij kennen de actuele regels omdat wij vanuit de gemeente Den Helder zijn aangesloten bij het Duurzaam Bouwloket. Met gesubsidieerde zonnepanelen bent u trouwens niet altijd het goedkoopst uit. Dit rekenen wij graag voor u uit. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. Wilt een second opinion over een offerte die u al in huis heeft? Ook daarvoor kunt u ons vragen.


Doe de subsidie-check
groene energie

Regionaal expert in zonnepaneelsystemen

Damsma Solar voert het complete installatietraject van uw zonnepanelen uit: van betrouwbaar advies tot al uw vragen na de oplevering. Een geruststellend idee! Wij zijn experts in zonne-energie systemen voor inwoners van Den Helder en Julianadorp. Daarnaast zijn wij  InstallQ-gecertificeerd, hét keurmerk voor vakbekwaamheid van installatiebedrijven.

Daarom Damsma Solar

  • kennis van subsidies, btw-voordelen en financiering
  • Tier-1 zonnepanelen zoals AEG, Panasonic,Q-CELLS en LG
  • levertijd zoals afgesproken
  • realistische rendementsberekening
  • vaste monteurs voor de uitvoering
  • soepele garantieafspraken
  • stormvaste, veilige montage

A-label zonnepanelen bekijken

Vul onze vrijblijvende offerteaanvraag in en we komen graag bij u langs. We luisteren naar uw wensen en bekijken uw woning. Een bezoek aan ons bedrijf in Heerhugowaard is mogelijk. Hier laten wij u – onder het genot van een kopje koffie –  de diverse soorten en merken zonnepanelen zien. Maak hiervoor een afspraak. Damsma Solar is makkelijk bereikbaar vanuit de regio Den Helder.


Damsma solar

Ook besparen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onze experts staan voor u klaar. Voer hieronder uw gegevens in.

Volledige naam*
e-mailadres*
Telefoonnummer *
Woonplaats *
Adres*
HUISNUMMER*
Postcode*
Inschatting jaarlijks energieverbruik*
Heeft u 1-fase / 3-fase? (VERPLICHT)*
Let op: Velden met een * zijn verplicht.
Bedankt voor uw inzending, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! er gaat iets mis. Controleer nogmaals uw gegevens
Wegens drukte en voorraad van offertes nemen wij tot 4 februari geen nieuwe offertes meer aan.

Klanten vertellen

Wij zijn erg trots op onze gemiddelde beoordeling van 9.7. Maar waarom zou u ons zomaar op ons woord geloven? Lees zelf wat klanten over Damsma Solar zeggen.

Bekijk alle reviews
Top ervaring, betreft aanvraag en plaatsen zonnepanelen

Vanaf de eerste aanvraag voor een offerte is de communicatie top! We werden steeds goed en tijdig bericht betreffende datum/tijd enz. De monteurs waren keurig op tijd en vriendelijk. Ze hebben goed werk geleverd en alles schoon achtergelaten. Er werd tijd genomen om onze vragen te beantwoorden. We raden Damsma zeker bij anderen aan!

A. Westzaan
10
Professionele aanpak van het gehele traject inclusief zeer nette na-service!

Vanaf het 1e moment verliepen de contacten tussen mij en de firma Damsma zeer klantvriendelijk en er werd echt meegedacht. De installatie ging voorspoedig en toen er bleek dat er een andere omvormer nodig was werd dit in het natraject ook erg goed opgelost. Niets dan positiefs over dit bedrijf.

Familie Pater Heerhugowaard
9