Zonnepanelen Haarlem

U ziet ze vast ook steeds vaker op daken in uw buurt in Haarlem: zonnepanelen. En vraagt u zich dan als inwoner van Haarlem af of zonnepanelen ook voor u een slimme investering zijn?

Direct contact opnemen
Zonnepanelen

Zonnepanelen in Haarlem plaatsen

Bent u gefrustreerd door de steeds stijgende kosten van gas en elektriciteit? Wilt u niet alleen uw eigen portemonnee ontlasten, maar ook een bijdrage leveren aan de energietransitie in Nederland? In dat geval zijn zonnepanelen een verstandige keuze, zelfs in Haarlem. Onze regio heeft namelijk voldoende zonuren per jaar om een hoog rendement te behalen. Onder de meest optimale omstandigheden kunt u zelfs 'nul op de meter' bereiken. Wij bieden een objectieve berekening van wat zonnepanelen u kunnen opleveren. Bovendien kunt u na de installatie via een handige app zelf de opbrengst in de gaten houden.

Communicatie en Service op Maat

Natuurlijk geeft u de voorkeur aan een leverancier met wie u direct kunt communiceren. Een partij die het volledige proces voor u regelt, van deskundig advies tot het beantwoorden van uw vragen na de installatie. In de regio Haarlem kunt u terecht bij een lokale specialist, Damsma Solar. Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen. We zoeken naar de meest gunstige oplossing voor uw situatie en adviseren u over de best passende financieringsmogelijkheden. Daarnaast verzorgen wij zelf de montage, waarbij we speciale aandacht besteden aan brandveiligheid

Collectieve inkoop

‍Waarom kiezen voor Damsma Solar?

  • hulp bij financiering, subsidies en btw-voordelen
  • werken met vaste monteurs
  • uiterst zorgvuldige montage
  • alleen A-labels met keurmerk
  • levertijd zoals afgesproken
Doe de subsidie-check
groene energie

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Bij Damsma Solar streven we naar de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. We werken uitsluitend met hoogwaardige zonnepanelen en materialen. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vakkundige installatie, waarbij we nauwkeurig letten op elk detail. Hierdoor bent u verzekerd van een duurzaam systeem dat jarenlang probleemloos meegaat. Bovendien bieden wij uitgebreide garanties op zowel de panelen als de installatie.

Financiële Voordelen

Investeren in zonnepanelen brengt niet alleen milieuvriendelijke voordelen met zich mee, maar ook financiële voordelen. Met de juiste oplossing kunt u aanzienlijk besparen op uw energierekening. Daarnaast zijn er verschillende subsidies en regelingen beschikbaar die het investeren in zonne-energie nog aantrekkelijker maken. Onze specialisten bij Damsma Solar informeren u graag over de mogelijkheden en begeleiden u bij het verkrijgen van eventuele subsidies.

Damsma solar

Ook besparen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onze experts staan voor u klaar. Voer hieronder uw gegevens in.

Volledige naam*
e-mailadres*
Telefoonnummer *
Woonplaats *
Adres*
HUISNUMMER*
Postcode*
Inschatting jaarlijks energieverbruik*
Heeft u 1-fase / 3-fase? (VERPLICHT)*
Let op: Velden met een * zijn verplicht.
Bedankt voor uw inzending, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! er gaat iets mis. Controleer nogmaals uw gegevens
Wegens drukte en voorraad van offertes nemen wij tot 4 februari geen nieuwe offertes meer aan.

Klanten vertellen

Wij zijn erg trots op onze gemiddelde beoordeling van 9.8. Maar waarom zou u ons zomaar op ons woord geloven? Lees zelf wat klanten over Damsma Solar zeggen.

Bekijk alle reviews
Erg fijne samenwerking

We hebben bij tig bedrijven offertes aangevraagd en Damsma stak er met kop en schouder bovenuit: reageerde snel, schakelde vlot mee met onze wensen en bedacht technische oplossing op maat, kon snel installeren en de dag zelf werd alles vakkundig in een paar uur geïnstalleerd. O én de harde werkers waren gezellig om over de vloer te hebben. Ook belangrijk ;) Van harte aanbevolen

Jeske, Nieuwe Niedorp
10
Goede Kwaliteit en service !

Uitstekend bedrijf, komt zijn afspraken na, ondanks dat er iemand ziek werd tijdens de afspraak werd ik meteen opgebeld door de baas of hij het smiddags kon komen afmaken, zeer proffesioneel niks op aan te merken, 10 uit 10.Geen gedoe duidelijke taal, precies hoe je het wil hebben.

N. Nebbeling, Julianadorp NH
10