Zonnepanelen Heiloo

Ook voor inwoners van Heiloo zijn zonnepanelen dé manier om energiekosten te verlagen. Heeft u al eens nagedacht over de aanschaf van een zonnestroomsysteem?

Direct contact opnemen
Zonnepanelen

Zonnepanelen Heiloo: een aankoop die loont!


Zonnepanelen – ook in Heiloo – leveren u in deze tijden meer rendement op dan uw spaarrekening. Ook bij de actuele onvoorspelbaarheid van energieprijzen is een zonnestroom installatie een goede keuze. En natuurlijk helpt u uw leefomgeving te verduurzamen. Vraag vandaag nog een offerte aan bij Damsma Solar. Wij zijn een gecertificeerd installateur van topkwaliteit zonnepaneel systemen.


Zonnepanelen kopen Heiloo

Denkt u erover om als inwoner van Heiloo zonnepanelen te kopen? Ga vooral niet over één nacht ijs en vergelijk meerdere offertes van PV-systemen.Want het rendement op de langere termijn is uiteindelijk belangrijker dan een lagere aanschafprijs. Twijfelt u over de offerte of de kwaliteit van een andere aanbieder? We leggen de mogelijkheden voor u graag eerlijk naast elkaar.  

Collectieve inkoop

Subsidie zonnepanelen Heiloo

Voor u kan het slim zijn om in Heiloo subsidie voorzonnepanelen aan te vragen. Damsma Solar kent de meest recente regelgeving op dit gebied. We zijn immers aangesloten bij het Duurzaam Bouwloket voor de gemeente Heiloo. Ook leggen we graag andere mogelijkheden voor, die misschien zelfs rendabeler zijn. Vul uw gegevens in als u informatie wilt over subsidies voor zonnepanelen in Heiloo.


PV-systeem voor uw woonsituatie in Heiloo

Natuurlijk wilt u weten of uw woning in Heiloo geschikt is voor zonnepanelen. Hiervoor nemen we de situatie bij u thuis op. Hoe ligt uw huis ten opzichte van de zon en is het dak plat of hellend? En: hoeveel vierkante meters kunnen daadwerkelijk efficiënt worden benut? We maken daarom ook altijd een schaduwcalculatie. Voor een écht realistische opbrengstberekening.

Doe de subsidie-check
groene energie

Adviseur en installateur van zonnestroomsystemen

Damsma Solar is gespecialiseerd in zonnepaneel installaties voorinwoners van Heiloo. Met ons houdt u het complete installatie traject van uw zonnepanelen in één hand. Vanzelfsprekend beantwoorden we ook al uw praktische vragen na oplevering van uw zonnestroom systeem. Damsma Solar beschikt over een InstallQ-certificatie, het branchekeurmerk voor installatiebedrijven. Een veilig idee!

Waarom kiezen voor Damsma Solar?

  • zonnepanelen type Tier-1, zoals Panasonic, LG, Q CELLS enAEG
  • levertijd volgens afspraak
  • advies over subsidies, financiering en btw-voordelen
  • installatie door vaste monteurs
  • uiterst zorgvuldige montage
  • optimale garantieafhandeling

A-merken zonnepanelen in ons bedrijfspand

Doe vandaag nog een vrijblijvende offerteaanvraag voor zonnepanelen in Heiloo. Aansluitend nemen we contact met u op. Wilt u de diverse soorten en merken zonnepanelen zelf bekijken? We nemen graag de tijd voor u in ons bedrijfspand in Heerhugowaard. Maakt u hiervoor wel eerst een afspraak. Damsma Solar is makkelijk bereikbaar vanuit Heiloo.

Damsma solar

Ook besparen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onze experts staan voor u klaar. Voer hieronder uw gegevens in.

Volledige naam*
e-mailadres*
Telefoonnummer *
Woonplaats *
Adres*
HUISNUMMER*
Postcode*
Inschatting jaarlijks energieverbruik*
Heeft u 1-fase / 3-fase? (VERPLICHT)*
Let op: Velden met een * zijn verplicht.
Bedankt voor uw inzending, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! er gaat iets mis. Controleer nogmaals uw gegevens
Wegens drukte en voorraad van offertes nemen wij tot 4 februari geen nieuwe offertes meer aan.

Klanten vertellen

Wij zijn erg trots op onze gemiddelde beoordeling van 9.8. Maar waarom zou u ons zomaar op ons woord geloven? Lees zelf wat klanten over Damsma Solar zeggen.

Bekijk alle reviews
Leveren snel en netjes een goed systeem af.

Het systeem werkt prima. Tijdens de installatie weinig tot geen "last" gehad van de werkzaamheden. hard werkende jongens, die als je niets zegt maar doorgaan en geen tijd hebben voor een bakkie koffie. Damsma Solar denkt mee en als alles erop ligt en draait, krijg je nog een uitleg over hoe het werkt. Na een aantal dagen ontvang je een inlog code waarmee je je installatie met een app zelf kan uitlezen via internet.Nu maar hopen op een prachtige nazomer met veel zon :)

M. Kriele, Egmond aan Zee
8
Top geregeld

Vanaf het intake gesprek waarbij alles zeer duidelijk is uitgelegd tot aan de montage heeft Damsma Solar het perfect geregeld!De offerte was zeer overzichtelijk en extra informatie die ik had opgevraagd werd zeer snel gegeven. Een eerlijk advies specifiek gericht op mijn wensen. Ook de jongens die alles geïnstalleerd hebben, hebben zeer netjes gewerkt. Ook hierbij werd meegedacht met de beste oplossingen om alles zo mooi mogelijk weg te werken m.b.t. het kabelwerk. Kortom, zeer tevreden!

Benno, Hoorn NH
10