Zonnepanelen Hollands Kroon

Bijdragen aan de energietransitie en besparen op uw energiekosten? Dat kan ook in de gemeente Hollands Kroon met zonnepanelen van een gecertificeerd regionaal installatiebedrijf.

Direct contact opnemen
Zonnepanelen

Zonnepanelen Hollands Kroon: voor een stralend rendement

Geen wonder dat ook in Hollands Kroon zonnepanelen steeds populairder worden. Vanaf dag één na installatie begint u met terugverdienen van uw investering! Wilt u weten – als inwoner van Anna Paulowna, Barsingerhorn, Stede Niedorp, Wieringen, Wieringermeer of Winkel – wat een zonnestroom systeem ú oplevert? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan bij Damsma Solar.

Kopen zonnepanelen Hollands Kroon

Met zonnepanelen in Hollands Kroon verlaagt u uw energierekening en vermindert u uw CO2-uitstoot. Ons advies: vergelijk meerdere offertes van PV-systemen. En kijk daarbij vooral naar het rendement op de langere termijn. Uw zonnestroom systeem heeft immers een lange levensduur. Twijfelt u over de offerte van een andere installateur? We leggen ons aanbod er graag naast.

Collectieve inkoop

Subsidie zonnepanelen Hollands Kroon

Ook in uw woonplaats in Hollands Kroon kan subsidie voor zonnepanelen lonen. Wij kennen de regelgeving op dit gebied. Damsma Solar is immers aangesloten bij het Duurzaam Bouwloket voor de gemeente Hollands Kroon. Ook presenteren we graag alternatieven die u misschien meer opleveren. Vul uw gegevens in als u informatie wilt over subsidie voor zonnepanelen in Hollands Kroon.


Kies voor Damsma Solar

  • advies over btw-voordelen, subsidie en financiering
  • alleen A-labels, zoals AEG, Panasonic, Q CELLS en LG
  • uitvoering door vaste monteurs
  • levertijd zoals beloofd
  • uiterst zorgvuldige montage
  • (minstens) 15 jaar garantie

Doe de subsidie-check
groene energie

Experts van zonnepanelen in Hollands Kroon

Goed advies over zonnestroom systemen in Hollands Kroon? Zonnepanelen installeren is al jaren onze expertise. Damsma Solar beschikt overeen InstallQ-certificatie, het branchekeurmerk voor installatiebedrijven. Wij onderzoeken de voor u maximale oplossing, gebaseerd op realistische cijfers. Ook de montage voeren wij zelf uit, met brandveiligheid als belangrijk speerpunt.


Zonnepanelen voor uw huis in Hollands Kroon?

Vanzelfsprekend bekijken we bij u thuis in Hollands Kroon of zonnepanelen voor uw dak een optie zijn. Wat is de ligging ten opzichte van de zon, hoeveel dakoppervlak is beschikbaar en wat is de hellingshoek? Met onze software maken we ook een schaduwcalculatie, zodat u een objectieve berekening van de opbrengst krijgt. Want eerlijkheid levert uiteindelijk het meest op.


In gesprek over een zonnestroom systeem

Wilt u zich serieus oriënteren op het kopen van zonnepanelen? Doe een vrijblijvende offerteaanvraag en we komen langs. Eerst graag zien welke soorten en merken zonnepanelen wij leveren? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan ons bedrijf in Heerhugowaard. We zijn makkelijk bereikbaar vanuit Anna Paulowna, Barsingerhorn, Stede Niedorp, Wieringen, Wieringermeer en Winkel.

Damsma solar

Ook besparen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onze experts staan voor u klaar. Voer hieronder uw gegevens in.

Volledige naam*
e-mailadres*
Telefoonnummer *
Woonplaats *
Adres*
HUISNUMMER*
Postcode*
Inschatting jaarlijks energieverbruik*
Heeft u 1-fase / 3-fase? (VERPLICHT)*
Let op: Velden met een * zijn verplicht.
Bedankt voor uw inzending, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! er gaat iets mis. Controleer nogmaals uw gegevens
Wegens drukte en voorraad van offertes nemen wij tot 4 februari geen nieuwe offertes meer aan.

Klanten vertellen

Wij zijn erg trots op onze gemiddelde beoordeling van 9.7. Maar waarom zou u ons zomaar op ons woord geloven? Lees zelf wat klanten over Damsma Solar zeggen.

Bekijk alle reviews
Top ervaring, betreft aanvraag en plaatsen zonnepanelen

Vanaf de eerste aanvraag voor een offerte is de communicatie top! We werden steeds goed en tijdig bericht betreffende datum/tijd enz. De monteurs waren keurig op tijd en vriendelijk. Ze hebben goed werk geleverd en alles schoon achtergelaten. Er werd tijd genomen om onze vragen te beantwoorden. We raden Damsma zeker bij anderen aan!

A. Westzaan
10
Professionele aanpak van het gehele traject inclusief zeer nette na-service!

Vanaf het 1e moment verliepen de contacten tussen mij en de firma Damsma zeer klantvriendelijk en er werd echt meegedacht. De installatie ging voorspoedig en toen er bleek dat er een andere omvormer nodig was werd dit in het natraject ook erg goed opgelost. Niets dan positiefs over dit bedrijf.

Familie Pater Heerhugowaard
9