Zonnepanelen Hoofddorp

U ziet ze vast ook steeds vaker op daken in uw buurt in Hoofddorp: zonnepanelen. En vraagt u zich dan als inwoner van Hoofddorp af of zonnepanelen ook voor u een slimme investering zijn?

Direct contact opnemen
Zonnepanelen

Zonne-energie: een win-winsituatie

Lopen uw kosten voor gas en elektriciteit meer op dan u lief is? En wilt u een steentje bijdragen aan de energietransitie in Nederland? Dan zijn zonnepanelen, ook in Hoofddorp, een verstandige keuze. Onze regio kent jaarlijks meer dan genoeg zonuren voor een hoog rendement. Onder optimale omstandigheden is hier zelfs ‘nul op de meter’ haalbaar. Wij berekenen objectief wat zonnepanelen u kunnen opleveren. En via een handige app heeft u na de installatie zelf zicht op de opbrengst.

Regionaal expert voor zonnepanelen in Hoofddorp

U kiest vast het liefst een leverancier waarmee u rechtstreeks kunt communiceren. Eén partij die het hele proces voor u regelt: van goed advies tot uw vragen na de oplevering. Dat kan gewoon bij een specialist in de regio Hoofddorp. Zonnepanelen installeren is al jaren de expertise van Damsma Solar. We zoeken uit wat voor u meest gunstige oplossing is en welke financiering daarbij het best uitpakt. De montage voeren we zelf uit, waarbij we ook goed letten op brandveiligheid.

Collectieve inkoop

Waarom kiezen voor Damsma Solar?

  • hulp bij financiering, subsidies en btw-voordelen
  • werken met vaste monteurs
  • uiterst zorgvuldige montage
  • alleen A-labels met keurmerk
  • levertijd zoals afgesproken

Collectieve inkoop van zonnepanelen in Hoofddorp

Zoals in veel plaatsen in Noord-Holland is ook de gemeente Hoofddorp voor zonnepanelen een collectieve inkoopactie gestart. Weet u dat ons aanbod vaak nog gunstiger uitpakt? U bent vrij om dit te komen vergelijken. En natuurlijk kunt u met buren, vrienden of familieleden ook een eigen aankoopcollectief vormen. Wij denken dit graag met u uit.

Doe de subsidie-check
groene energie

Voor uw huis in Hoofddorp de juiste zonnepanelen

Een van de eerste vragen die ons vaak wordt gesteld: is mijn dak eigenlijk geschikt voor zonnepanelen? Om dit te beoordelen, komen we langs op elke locatie in Hoofddorp. We kijken naar het dakoppervlakte, de hellingshoek en de ligging ten opzichte van de zon. Voor een kloppende berekening van de opbrengst maken we bovendien een nauwkeurige schaduwcalculatie. En natuurlijk controleren we ook of uw dak veilig genoeg is voor de montage van zonnepanelen.

Wilt u zonnepanelen kopen?

Wilt u onafhankelijk advies over het kopen van zonnepanelen? Neem contact op en we komen bij u langs. Wilt u onze producten graag met eigen ogen bekijken? In onze showroom in Heerhugowaard ziet u wat wij leveren aan zonnepanelen. Hoofddorp is om de hoek en u parkeert gratis bij ons voor de deur.

Damsma solar

Ook besparen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onze experts staan voor u klaar. Voer hieronder uw gegevens in.

Volledige naam*
e-mailadres*
Telefoonnummer *
Woonplaats *
Adres*
HUISNUMMER*
Postcode*
Inschatting jaarlijks energieverbruik*
Heeft u 1-fase / 3-fase? (VERPLICHT)*
Let op: Velden met een * zijn verplicht.
Bedankt voor uw inzending, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! er gaat iets mis. Controleer nogmaals uw gegevens
Wegens drukte en voorraad van offertes nemen wij tot 4 februari geen nieuwe offertes meer aan.

Klanten vertellen

Wij zijn erg trots op onze gemiddelde beoordeling van 9.8. Maar waarom zou u ons zomaar op ons woord geloven? Lees zelf wat klanten over Damsma Solar zeggen.

Bekijk alle reviews
Erg fijne samenwerking

We hebben bij tig bedrijven offertes aangevraagd en Damsma stak er met kop en schouder bovenuit: reageerde snel, schakelde vlot mee met onze wensen en bedacht technische oplossing op maat, kon snel installeren en de dag zelf werd alles vakkundig in een paar uur geïnstalleerd. O én de harde werkers waren gezellig om over de vloer te hebben. Ook belangrijk ;) Van harte aanbevolen

Jeske, Nieuwe Niedorp
10
Goede Kwaliteit en service !

Uitstekend bedrijf, komt zijn afspraken na, ondanks dat er iemand ziek werd tijdens de afspraak werd ik meteen opgebeld door de baas of hij het smiddags kon komen afmaken, zeer proffesioneel niks op aan te merken, 10 uit 10.Geen gedoe duidelijke taal, precies hoe je het wil hebben.

N. Nebbeling, Julianadorp NH
10