Zonnepanelen Hoorn

Net als in heel Noord-Holland neemt ook het aantal gebruikers van zonnepanelen in Hoorn toe. Heeft u al eens overwogen -als inwoner van Hoorn- een zonnepaneelsysteem aan te schaffen?

Direct contact opnemen
Zonnepanelen

Zonne-energie: goed voor portemonnee en milieu

Zonnepanelen leveren een dubbel voordeel op. U draagt bij aan de energietransitie in Nederland en uw eigen energiekosten vliegen omlaag. Ook in Hoorn zijn zonnepanelen daarom een aantrekkelijke optie. Want voor een goede opbrengst is onze regio echt zonnig genoeg. Natuurlijk wilt u graag eerst alle informatie zwart op wit hebben. Damsma Solar berekent daarom voor u zowel de investering als het verwachte rendement. Hiervoor werken wij onder meer samen met het Bouwloket in Hoorn.

Gecertificeerd installateur van zonnepanelen in Hoorn

Damsma Solar is van origine een bedrijf uit Hoorn. Zonnepanelen zijn al jaren onze expertise. We zijn een advies-en installatiebureau ineen en dat merkt u: één aanspreekpunt dat voor u het hele traject van advies tot na de oplevering coördineert. In een markt waarin een dergelijk hoog serviceniveau helaas niet vanzelfsprekend is, is dat een geruststellend idee.

Collectieve inkoop

Goed geregeld met Damsma Solar

  • A-labels zonnepanelen
  • levering altijd op tijd
  • kennis van financiering, subsidies en btw-voordelen
  • eigen monteurs in dienst
  • zeer zorgvuldige installatie
  • garantie optimaal afgehandeld

Collectieve inkoop van zonnepanelen in Hoorn

Misschien overweegt u om aan een collectieve inkoopactie van de gemeente Hoorn voor zonnepanelen mee te doen. Weet u dat ons aanbod voor u weleens gunstiger kan uitpakken? Wij nodigen u graag uit om dit te komen vergelijken. En natuurlijk kunt u ook zelf met buren, vrienden of collega’s een eigen aankoopcollectief organiseren. Wij adviseren u hier graag over.

Doe de subsidie-check
groene energie

Ook in Hoorn: zonnepanelen voor (bijna) elk dak

Een veelgestelde vraag uit onze praktijk: is mijn dak geschikt voor zonnepanelen? Om dit objectief te kunnen beoordelen, komen we naar elke locatie in Hoorn. Wat zonnepanelen u kunnen opleveren, berekenen we aan de hand van een aantal factoren: hoe ligt het dak ten opzichte van de zon, wat is de hellingshoek en hoeveel vierkante meter kan effectief worden gebruikt? De conditie van de dakconstructie nemen we ook mee in het onderzoek. Tenslotte maken we een eerlijke schaduwcalculatie, want het is zonde als een paneel een groot deel van de dag minder zon opvangt. .

Is uw interesse in zonnepanelen gewekt?

Als u meer wilt weten over onze zonnepaneelsystemen komen we graag bij u langs. U kunt ook een afspraak maken voor een bezoek aan onze Heerhugowaardse showroom. Daar ziet u al onze zonnepanelen. Vanuit Hoorn zijn we bereikbaar in 30 minuten en parkeren is gratis.

Damsma solar

Ook besparen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onze experts staan voor u klaar. Voer hieronder uw gegevens in.

Volledige naam*
e-mailadres*
Telefoonnummer *
Woonplaats *
Adres*
HUISNUMMER*
Postcode*
Inschatting jaarlijks energieverbruik*
Heeft u 1-fase / 3-fase? (VERPLICHT)*
Let op: Velden met een * zijn verplicht.
Bedankt voor uw inzending, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! er gaat iets mis. Controleer nogmaals uw gegevens
Wegens drukte en voorraad van offertes nemen wij tot 4 februari geen nieuwe offertes meer aan.

Klanten vertellen

Wij zijn erg trots op onze gemiddelde beoordeling van 9.8. Maar waarom zou u ons zomaar op ons woord geloven? Lees zelf wat klanten over Damsma Solar zeggen.

Bekijk alle reviews
Leveren snel en netjes een goed systeem af.

Het systeem werkt prima. Tijdens de installatie weinig tot geen "last" gehad van de werkzaamheden. hard werkende jongens, die als je niets zegt maar doorgaan en geen tijd hebben voor een bakkie koffie. Damsma Solar denkt mee en als alles erop ligt en draait, krijg je nog een uitleg over hoe het werkt. Na een aantal dagen ontvang je een inlog code waarmee je je installatie met een app zelf kan uitlezen via internet.Nu maar hopen op een prachtige nazomer met veel zon :)

M. Kriele, Egmond aan Zee
8
Top geregeld

Vanaf het intake gesprek waarbij alles zeer duidelijk is uitgelegd tot aan de montage heeft Damsma Solar het perfect geregeld!De offerte was zeer overzichtelijk en extra informatie die ik had opgevraagd werd zeer snel gegeven. Een eerlijk advies specifiek gericht op mijn wensen. Ook de jongens die alles geïnstalleerd hebben, hebben zeer netjes gewerkt. Ook hierbij werd meegedacht met de beste oplossingen om alles zo mooi mogelijk weg te werken m.b.t. het kabelwerk. Kortom, zeer tevreden!

Benno, Hoorn NH
10