Zonnepanelen Langedijk

Niet meer weg te denken in de regio Langedijk: zonnepanelen. Wilt u ook bijdragen aan de energietransitie en jarenlang profiteren van lagere energiekosten?

Direct contact opnemen
Zonnepanelen

Zonnepanelen Langedijk: tot in detail geregeld


Vanzelfsprekend winnen ook in de regio Langedijk zonnepanelen aan populariteit. Ze bezorgen u meer rendement dan uw spaargeld!  Bent u benieuwd – als inwoner van Noord- en Zuid-Scharwoude, Oudkarspel, Sint Pancras en Broek op Langedijk – wat een zonnestroom systeem ú oplevert? Vraag dan vandaag nog een offerte aan bij Damsma Solar, lokaal zonnepaneel installateur.

Kopen zonnepanelen Langedijk

Met zonnepanelen – ook in Langedijk – verlaagt u zowel uw energiekosten als uw CO2-emissie. Maar het ene zonnestroom systeem is het andere niet. Kijk bij het beoordelen van offertes daarom vooral naar het rendement op de langere termijn. Vindt u dit lastig of heeft u vragen over de offerte vaneen andere aanbieder? Maak een afspraak en we leggen graag uit waar u op moet letten.

Collectieve inkoop

Subsidie zonnepanelen Langedijk

Ook in uw woonplaats in de Langedijker regio kan subsidie voor zonnepanelen lonend zijn. Wij kennen de regelgeving op dit gebied. Damsma Solar is hiervoor aangesloten bij het Duurzaam Bouwloket voor de gemeente Dijk en Waard. Ook presenteren we u graag interessante alternatieven. Vul uw gegevens in als u meer informatie wilt over subsidie voor zonnepanelen in Langedijk.


De kracht van Damsma Solar

  • advies over btw-voordelen, subsidie en financiering
  • alleen A-labels, zoals AEG, Panasonic, Q CELLS en LG
  • vaste monteurs voor de uitvoering
  • levertijd zoals beloofd
  • uiterst zorgvuldige montage
  • langlopende garantieregeling

Doe de subsidie-check
groene energie

Dijk-en-Waarder expertise over zonne-energie

Optimaal advies over zonnestroom systemen in Langedijk? Alles tot in detail geregeld? Zonnepanelen installeren is al jaren onze expertise. Damsma Solar beschikt over een InstallQ-certificatie, het branchekeurmerk voor installatiebedrijven. Wij werken aan de maximale oplossing, gebaseerd op realistische cijfers. Ook de montage voeren wij zelf uit, met een scherp oog voor brandveiligheid.


Zonnepanelen voor uw huis in Langedijk

We onderzoeken vanzelfsprekend bij u thuis in Langedijk of zonnepanelen te realiseren zijn. Dit hangt af van uw woonsituatie. Wat is de ligging ten opzichte van de zon, hoeveel dakoppervlak is beschikbaar en wat is de hellingshoek? Met onze software maken we ook een schaduwcalculatie. Daarmee kunnen we u een eerlijk inzicht van de te verwachten rendement krijgt.

Loopt u warm voor een zonnestroomsysteem?

Bent u geïnteresseerd in een zonnepaneel systeem? Doe een vrijblijvende offerte aanvraag en we komen bij u langs. Op afspraak is een bezoek aan ons bedrijf in Heerhugowaard mogelijk. Hier laten wij u – onder het genot van eenkop koffie – de diverse soorten en merken zonnepanelen zien. Vanuit Noord- en Zuid-Scharwoude, Sint Pancras, Broek op Langedijk en Oudkarspel bent u zó bij ons!

Damsma solar

Ook besparen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onze experts staan voor u klaar. Voer hieronder uw gegevens in.

Volledige naam*
e-mailadres*
Telefoonnummer *
Woonplaats *
Adres*
HUISNUMMER*
Postcode*
Inschatting jaarlijks energieverbruik*
Heeft u 1-fase / 3-fase? (VERPLICHT)*
Let op: Velden met een * zijn verplicht.
Bedankt voor uw inzending, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! er gaat iets mis. Controleer nogmaals uw gegevens
Wegens drukte en voorraad van offertes nemen wij tot 4 februari geen nieuwe offertes meer aan.

Klanten vertellen

Wij zijn erg trots op onze gemiddelde beoordeling van 9.8. Maar waarom zou u ons zomaar op ons woord geloven? Lees zelf wat klanten over Damsma Solar zeggen.

Bekijk alle reviews
Leveren snel en netjes een goed systeem af.

Het systeem werkt prima. Tijdens de installatie weinig tot geen "last" gehad van de werkzaamheden. hard werkende jongens, die als je niets zegt maar doorgaan en geen tijd hebben voor een bakkie koffie. Damsma Solar denkt mee en als alles erop ligt en draait, krijg je nog een uitleg over hoe het werkt. Na een aantal dagen ontvang je een inlog code waarmee je je installatie met een app zelf kan uitlezen via internet.Nu maar hopen op een prachtige nazomer met veel zon :)

M. Kriele, Egmond aan Zee
8
Top geregeld

Vanaf het intake gesprek waarbij alles zeer duidelijk is uitgelegd tot aan de montage heeft Damsma Solar het perfect geregeld!De offerte was zeer overzichtelijk en extra informatie die ik had opgevraagd werd zeer snel gegeven. Een eerlijk advies specifiek gericht op mijn wensen. Ook de jongens die alles geïnstalleerd hebben, hebben zeer netjes gewerkt. Ook hierbij werd meegedacht met de beste oplossingen om alles zo mooi mogelijk weg te werken m.b.t. het kabelwerk. Kortom, zeer tevreden!

Benno, Hoorn NH
10