Zonnepanelen Opmeer

Wilt u er de komende winter warmpjes bijzitten? Tegen aanzienlijk lagere kosten? Dan zijn zonnepanelen in Opmeer, Hoogwoud en Spanbroek een slimme en duurzame investering.

Direct contact opnemen
Zonnepanelen

Zonnepanelen Opmeer: groen en winstgevend


Met zonnepanelen – ook in Opmeer, Hoogwoud en Spanbroek – haalt u op dit moment meer rendement dan uw bank u kan bieden. Daarbij zorgt u voor verduurzaming van uw leefomgeving. Ook dat telt! Vraag vandaag nog een offerte aan bij Damsma Solar, een Noord-Hollandse installateur van zonnestroom systemen. Wij gebruiken alleen zonnepanelen uit het hogere segment.


Offertes zonnepanelen: kritisch vergelijken

Heeft u – als inwoner van de gemeente Opmeer – zonnepanelen op uw verlanglijstje staan? Een goed idee, maar ga vooral niet over één nacht ijsbij uw aankoop van een zonnestroom systeem. Bij offertes wordt het rendement op de langere termijn nog weleens over het hoofd gezien. Twijfelt u over de offerte, de kennis of kwaliteit van een aanbieder? We geven ook graag een second opinion.

Collectieve inkoop

Subsidie zonnepanelen Opmeer

Ja, ook in Opmeer is subsidie voor zonnepanelen mogelijk een optie. Op dit punt kennen wij de up-to-date regelgeving, omdat we voor de gemeente Opmeer bij het Duurzaam Bouwloket zijn aangesloten. Wij leggen hier ook graag andere interessante mogelijkheden naast.  Wilt u goed geïnformeerd worden over subsidies voor zonnepanelen in Opmeer, vul dan hier uw gegevens in.


Regionaal installateur van zonnestroom systemen

U wilt vast niet iedereen op uw dak krijgen! Damsma Solar is gespecialiseerd in zonnestroom systemen voor inwoners van Opmeer, Spanbroeken Hoogwoud. Wij zijn Install-Q-gecertificeerd, het branchekeurmerk voor installatiebedrijven. Voor u zijn we één partij die het complete installatie traject van uw zonnepanelen uitvoert van advies tot na de oplevering.

Doe de subsidie-check
groene energie

PV-systeem voor uw woning in Opmeer

Is uw woonsituatie in Opmeer, Spanbroek of Hoogwoud geschikt voor zonnepanelen? Dit zoeken we natuurlijk grondig uit. Wat is de dakconstructie, hoeveel dakoppervlak is beschikbaar en wat is de zonligging van uw huis? Ook maken we een schaduwcalculatie, voor een realistisch rendement van uw PV-systeem. Tenslotte controleren we – heel belangrijk – de veiligheid van de dakmaterialen.

De kwaliteit van Damsma Solar

  • Panasonic, LG, Q CELLS en AEG (Tier-1 panelen)
  • levertijd volgens afspraak
  • kennis over subsidies, financiering en btw-voordelen
  • eerlijke rendementsberekening
  • montage door vaste installateurs
  • klantvriendelijke garantieregeling

 

Bezoek ons bedrijfspand met zonnepanelen

Voor zonnepanelen in Opmeer, Hoogwoud en Spanbroek: doe een vrijblijvende offerteaanvraag. Daarna gaan we graag met u om tafel. Een bezoek aan ons bedrijf in Heerhugowaard is mogelijk. Hier laten wij u – met een kop koffie erbij – de diverse soorten en merken zonnepanelen zien. Maak hiervoor eenafspraak! Damsma Solar is snel bereikbaar vanuit Opmeer en u parkeert gratis voor de deur.

Damsma solar

Ook besparen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onze experts staan voor u klaar. Voer hieronder uw gegevens in.

Volledige naam*
e-mailadres*
Telefoonnummer *
Woonplaats *
Adres*
HUISNUMMER*
Postcode*
Inschatting jaarlijks energieverbruik*
Heeft u 1-fase / 3-fase? (VERPLICHT)*
Let op: Velden met een * zijn verplicht.
Bedankt voor uw inzending, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! er gaat iets mis. Controleer nogmaals uw gegevens
Wegens drukte en voorraad van offertes nemen wij tot 4 februari geen nieuwe offertes meer aan.

Klanten vertellen

Wij zijn erg trots op onze gemiddelde beoordeling van 9.8. Maar waarom zou u ons zomaar op ons woord geloven? Lees zelf wat klanten over Damsma Solar zeggen.

Bekijk alle reviews
Leveren snel en netjes een goed systeem af.

Het systeem werkt prima. Tijdens de installatie weinig tot geen "last" gehad van de werkzaamheden. hard werkende jongens, die als je niets zegt maar doorgaan en geen tijd hebben voor een bakkie koffie. Damsma Solar denkt mee en als alles erop ligt en draait, krijg je nog een uitleg over hoe het werkt. Na een aantal dagen ontvang je een inlog code waarmee je je installatie met een app zelf kan uitlezen via internet.Nu maar hopen op een prachtige nazomer met veel zon :)

M. Kriele, Egmond aan Zee
8
Top geregeld

Vanaf het intake gesprek waarbij alles zeer duidelijk is uitgelegd tot aan de montage heeft Damsma Solar het perfect geregeld!De offerte was zeer overzichtelijk en extra informatie die ik had opgevraagd werd zeer snel gegeven. Een eerlijk advies specifiek gericht op mijn wensen. Ook de jongens die alles geïnstalleerd hebben, hebben zeer netjes gewerkt. Ook hierbij werd meegedacht met de beste oplossingen om alles zo mooi mogelijk weg te werken m.b.t. het kabelwerk. Kortom, zeer tevreden!

Benno, Hoorn NH
10