Zonnepanelen Opmeer

Wilt u er de komende winter warmpjes bijzitten? Tegen aanzienlijk lagere kosten? Dan zijn zonnepanelen in Opmeer, Hoogwoud en Spanbroek een slimme en duurzame investering.

Direct contact opnemen
Zonnepanelen

Zonnepanelen Opmeer: groen en winstgevend


Met zonnepanelen – ook in Opmeer, Hoogwoud en Spanbroek – haalt u op dit moment meer rendement dan uw bank u kan bieden. Daarbij zorgt u voor verduurzaming van uw leefomgeving. Ook dat telt! Vraag vandaag nog een offerte aan bij Damsma Solar, een Noord-Hollandse installateur van zonnestroom systemen. Wij gebruiken alleen zonnepanelen uit het hogere segment.


Offertes zonnepanelen: kritisch vergelijken

Heeft u – als inwoner van de gemeente Opmeer – zonnepanelen op uw verlanglijstje staan? Een goed idee, maar ga vooral niet over één nacht ijsbij uw aankoop van een zonnestroom systeem. Bij offertes wordt het rendement op de langere termijn nog weleens over het hoofd gezien. Twijfelt u over de offerte, de kennis of kwaliteit van een aanbieder? We geven ook graag een second opinion.

Collectieve inkoop

Subsidie zonnepanelen Opmeer

Ja, ook in Opmeer is subsidie voor zonnepanelen mogelijk een optie. Op dit punt kennen wij de up-to-date regelgeving, omdat we voor de gemeente Opmeer bij het Duurzaam Bouwloket zijn aangesloten. Wij leggen hier ook graag andere interessante mogelijkheden naast.  Wilt u goed geïnformeerd worden over subsidies voor zonnepanelen in Opmeer, vul dan hier uw gegevens in.


Regionaal installateur van zonnestroom systemen

U wilt vast niet iedereen op uw dak krijgen! Damsma Solar is gespecialiseerd in zonnestroom systemen voor inwoners van Opmeer, Spanbroeken Hoogwoud. Wij zijn Install-Q-gecertificeerd, het branchekeurmerk voor installatiebedrijven. Voor u zijn we één partij die het complete installatie traject van uw zonnepanelen uitvoert van advies tot na de oplevering.

Doe de subsidie-check
groene energie

PV-systeem voor uw woning in Opmeer

Is uw woonsituatie in Opmeer, Spanbroek of Hoogwoud geschikt voor zonnepanelen? Dit zoeken we natuurlijk grondig uit. Wat is de dakconstructie, hoeveel dakoppervlak is beschikbaar en wat is de zonligging van uw huis? Ook maken we een schaduwcalculatie, voor een realistisch rendement van uw PV-systeem. Tenslotte controleren we – heel belangrijk – de veiligheid van de dakmaterialen.

De kwaliteit van Damsma Solar

  • Panasonic, LG, Q CELLS en AEG (Tier-1 panelen)
  • levertijd volgens afspraak
  • kennis over subsidies, financiering en btw-voordelen
  • eerlijke rendementsberekening
  • montage door vaste installateurs
  • klantvriendelijke garantieregeling

 

Bezoek ons bedrijfspand met zonnepanelen

Voor zonnepanelen in Opmeer, Hoogwoud en Spanbroek: doe een vrijblijvende offerteaanvraag. Daarna gaan we graag met u om tafel. Een bezoek aan ons bedrijf in Heerhugowaard is mogelijk. Hier laten wij u – met een kop koffie erbij – de diverse soorten en merken zonnepanelen zien. Maak hiervoor eenafspraak! Damsma Solar is snel bereikbaar vanuit Opmeer en u parkeert gratis voor de deur.

Damsma solar

Ook besparen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onze experts staan voor u klaar. Voer hieronder uw gegevens in.

Volledige naam*
e-mailadres*
Telefoonnummer *
Woonplaats *
Adres*
HUISNUMMER*
Postcode*
Inschatting jaarlijks energieverbruik*
Heeft u 1-fase / 3-fase? (VERPLICHT)*
Let op: Velden met een * zijn verplicht.
Bedankt voor uw inzending, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! er gaat iets mis. Controleer nogmaals uw gegevens
Wegens drukte en voorraad van offertes nemen wij tot 4 februari geen nieuwe offertes meer aan.

Klanten vertellen

Wij zijn erg trots op onze gemiddelde beoordeling van 9.7. Maar waarom zou u ons zomaar op ons woord geloven? Lees zelf wat klanten over Damsma Solar zeggen.

Bekijk alle reviews
Top ervaring, betreft aanvraag en plaatsen zonnepanelen

Vanaf de eerste aanvraag voor een offerte is de communicatie top! We werden steeds goed en tijdig bericht betreffende datum/tijd enz. De monteurs waren keurig op tijd en vriendelijk. Ze hebben goed werk geleverd en alles schoon achtergelaten. Er werd tijd genomen om onze vragen te beantwoorden. We raden Damsma zeker bij anderen aan!

A. Westzaan
10
Professionele aanpak van het gehele traject inclusief zeer nette na-service!

Vanaf het 1e moment verliepen de contacten tussen mij en de firma Damsma zeer klantvriendelijk en er werd echt meegedacht. De installatie ging voorspoedig en toen er bleek dat er een andere omvormer nodig was werd dit in het natraject ook erg goed opgelost. Niets dan positiefs over dit bedrijf.

Familie Pater Heerhugowaard
9