Zonnepanelen Purmerend

Aardgasvrij wonen, onder meer dankzij zonnepanelen. Purmerend is een gemeente die hierin duidelijke stappen wil zetten. Bent u nieuwsgierig – als inwoner van Purmerend – hoe zonnepanelen uw energieverbruik omlaag kunnen brengen?

Direct contact opnemen
Zonnepanelen

Dubbele winst met zonne-energie

Wordt u weleens moedeloos van de energierekening? En wilt u bijdragen aan de verduurzaming van Nederland? Ook in Purmerend zijn zonnepanelen dan een aantrekkelijke optie. Want voor een goed rendement schijnt de zon in onze regio vaak genoeg. Damsma Solar berekent wat uw investering wordt en wat het u kan opleveren. Noord-Hollands recht voor z’n raap, want we houden niet van gouden bergen.

Adviseur en installateur van zonnepanelen in Purmerend

Wilt u graag een leverancier waarmee u tijdens het hele proces rechtstreeks contact hebt? Eén partij die objectief advies geeft, voor perfecte montage zorgt en ook na de oplevering beschikbaar blijft voor vragen? Dat kan gewoon bij u in de buurt in Purmerend. Zonnepanelen zijn al jaren ons specialisme. We onderzoeken wat voor u de meest interessante oplossing is, ook qua financiering. Hiervoor werken wij onder meer samen met het Bouwloket in Purmerend. De installatie wordt verzorgd door eigen, specifiek opgeleide monteurs.

Collectieve inkoop

De pluspunten van Damsma Solar

  • alleen A-labels met keurmerk
  • levertijd zoals afgesproken
  • kennis van financiering, subsidies en btw-voordelen
  • werken met vaste monteurs
  • uiterst zorgvuldige installatie
  • garantie optimaal geregeld

Collectieve inkoop van zonnepanelen in Purmerend

Ook de gemeente Purmerend heeft voor zonnepanelen collectieve inkoopacties opgezet. Wij weten echter uit ervaring dat onze systemen vaak goedkoper en minstens zo degelijk zijn. U bent vrij om dit te komen vergelijken. En natuurlijk kunt u ook een eigen aankoopcollectief vormen met buren, vrienden of collega’s.

Doe de subsidie-check
groene energie

Elk huis in Purmerend de juiste zonnepanelen

Een van de meestgestelde vragen: is mijn dak geschikt voor zonnepanelen? Dit zien we natuurlijk pas ter plekke en daarom komen we langs op elke locatie in Purmerend. Wat zonnepanelen u kunnen opleveren, berekenen we allereerst door de ligging van uw huis precies te bepalen. We kijken naar de hoeveelheid beschikbare vierkante meters en naar de hellingshoek van het dak. Ook beoordelen we de stevigheid van de dakconstructie. Bovendien maken we een zorgvuldige schaduwcalculatie, want zelfs schaduw van het kleinste pijpje kan het rendement beïnvloeden.

Overweegt u de aanschaf van zonnepanelen?

Wilt u eerlijk advies over het aanschaffen van een zonnepaneelsysteem? We komen hiervoor graag bij u langs. U kunt ook een afspraak maken voor een bezoek aan onze Heerhugowaardse showroom. Daar ziet u al onze zonnepanelen. Vanuit Purmerend staat u in 30 minuten bij ons voor de deur, waar u gratis parkeert.

Damsma solar

Ook besparen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onze experts staan voor u klaar. Voer hieronder uw gegevens in.

Volledige naam*
e-mailadres*
Telefoonnummer *
Woonplaats *
Adres*
HUISNUMMER*
Postcode*
Inschatting jaarlijks energieverbruik*
Heeft u 1-fase / 3-fase? (VERPLICHT)*
Let op: Velden met een * zijn verplicht.
Bedankt voor uw inzending, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! er gaat iets mis. Controleer nogmaals uw gegevens
Wegens drukte en voorraad van offertes nemen wij tot 4 februari geen nieuwe offertes meer aan.

Klanten vertellen

Wij zijn erg trots op onze gemiddelde beoordeling van 9.8. Maar waarom zou u ons zomaar op ons woord geloven? Lees zelf wat klanten over Damsma Solar zeggen.

Bekijk alle reviews
Uitstekend

s morgens keurig op de afgesproken tijd aan de installatie begonnen, zowel binnen als buiten netjes gewerkt. De installatie werkt naar verwachting en wij zijn zeer tevreden. Een van de installateurs zag bij de werkzaamheden op het dak dat er vuil bij de afvoer in de dakgoot zat en heeft dat meteen verwijderd. Top. Dit zegt m.i. genoeg over de monteurs van dit bedrijf!

Gerard, Stede Broec
10
100% volgens verwachting. Misschien zelfs wel boven verwachting.

Een 10 lijkt overdreven maar:- traject tot aan de levering prima- wachttijd was iets te lang dus 10-- twee aardige mannen die serieus het werk deden- halverwege het werk bleek dat er circa 20 dakpannen slecht waren- afgesproken dat ze twee dagen later op een zaterdagochtend terugzouden komen om de pannen te wisselen en het werk af te maken- over-all alles netjes afgewerkt- en nu maar hopen op een mooie opbregst

Marcel, Avenhorn
10