Zonnepanelen Schagen

Ook voor inwoners van de gemeente Schagen zijn zonnepanelen een goede investering. Verduurzaam uw leefomgeving en beloon uzelf met een lagere energierekening.

Direct contact opnemen
Zonnepanelen

Zonnepanelen Schagen: zonnig uitzicht op duurzaam rendement


Voor zonnepanelen zijn Schagen en omliggende plaatsen zeer geschikte locaties. De nabijheid van de kust zorgt hier op jaarbasis voor een aanzienlijke hoeveelheid zonnestralen. Bent u – als inwoner van de gemeente Schagen – nieuwsgierig wat een zonnestroom systeem u én uw leefomgeving oplevert? Vraag dan vandaag nog een offerte aan bij Damsma Solar, regionaal specialist in zonnepanelen.

Kopen zonnepanelen Schagen

Dankzij zonnepanelen – ook in Schagen – kunt u uw energierekening flink verlagen. Zeker in de huidige onvoorspelbare energiemarkt is dat een prettig idee. En u draagt bij aan lokale vergroening! We raden u wel aan omprijzen van zonnepaneel aanbieders kritisch te beoordelen. Want houden zijrekening met het rendement op de lange termijn? Maakeen afspraak en we kijken graag met u mee.  

Collectieve inkoop

Subsidie zonnepanelen Schagen

In de regio Schagen kan subsidie voor zonnepanelen financieel voordelig zijn. Damsma Solar is voor de gemeente Schagen aangesloten bij het Duurzaam Bouwloket. Wij kunnen u dus alles vertellen over zonnestroom subsidies, maar ook over aantrekkelijke andere opties. Vul uw gegevens in als u geïnformeerd wilt worden over subsidie voorzonnepanelen in Schagen.


De sterke punten van Damsma Solar

  • informatie over btw-voordelen, subsidie en financiering
  • uitsluitend A-labels, zoals AEG,Panasonic, Q CELLS en LG
  • vaste monteurs voor de uitvoering
  • levertijd zoals afgesproken
  • uiterst zorgvuldige montage
  • langlopende garantievoorwaarden

Doe de subsidie-check
groene energie

Regionale expertise over zonne-energie

Zonnepanelen installeren is al jaren onze expertise. Damsma Solar beschikt dan ook over een InstallQ-certificatie, het branchekeurmerk voor installatiebedrijven. Wij zoeken voor u naar de maximale oplossing, gebaseerd op realistische cijfers. Ook de montage voeren wij zelf uit, met een scherp oog voor brandveiligheid. Kortom: wij regelen het hele traject tot in de puntjes voor u!


Zonnepanelen voor uw huis in Schagen

Vanzelfsprekend is het rendement van een zonnestroomsysteem afhankelijk van uw woonsituatie. Wij onderzoeken dus altijd bij u thuis in Schagen wat zonnepanelen u daadwerkelijk gaan opleveren. Hoe ligt uw woning ten opzichte van de zon, wat voor dak heeft u en hoeveel vierkante meters zijn bruikbaar?Voor een eerlijk beeld voeren we ook een realistische schaduwcalculatie uit.

Interesse in een zonnestroomsysteem?

Wilt u verduurzamen met een top kwaliteit zonnepaneel systeem?Doe een vrijblijvende offerteaanvraag en we komen bij u langs. U bent ook welkom in onze Heerhugowaardse bedrijfspand met zonnepanelen. Vanuit Schagen, Callantsoog, Petten, Schagerbrug, Tuitjenhorn, Waarland, Warmenhuizen en ’t Zand zijn wij uitstekend bereikbaar. Maak hiervoor wel eerst een afspraak!

Damsma solar

Ook besparen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onze experts staan voor u klaar. Voer hieronder uw gegevens in.

Volledige naam*
e-mailadres*
Telefoonnummer *
Woonplaats *
Adres*
HUISNUMMER*
Postcode*
Inschatting jaarlijks energieverbruik*
Heeft u 1-fase / 3-fase? (VERPLICHT)*
Let op: Velden met een * zijn verplicht.
Bedankt voor uw inzending, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! er gaat iets mis. Controleer nogmaals uw gegevens
Wegens drukte en voorraad van offertes nemen wij tot 4 februari geen nieuwe offertes meer aan.

Klanten vertellen

Wij zijn erg trots op onze gemiddelde beoordeling van 9.7. Maar waarom zou u ons zomaar op ons woord geloven? Lees zelf wat klanten over Damsma Solar zeggen.

Bekijk alle reviews
Top ervaring, betreft aanvraag en plaatsen zonnepanelen

Vanaf de eerste aanvraag voor een offerte is de communicatie top! We werden steeds goed en tijdig bericht betreffende datum/tijd enz. De monteurs waren keurig op tijd en vriendelijk. Ze hebben goed werk geleverd en alles schoon achtergelaten. Er werd tijd genomen om onze vragen te beantwoorden. We raden Damsma zeker bij anderen aan!

A. Westzaan
10
Professionele aanpak van het gehele traject inclusief zeer nette na-service!

Vanaf het 1e moment verliepen de contacten tussen mij en de firma Damsma zeer klantvriendelijk en er werd echt meegedacht. De installatie ging voorspoedig en toen er bleek dat er een andere omvormer nodig was werd dit in het natraject ook erg goed opgelost. Niets dan positiefs over dit bedrijf.

Familie Pater Heerhugowaard
9