Zonnepanelen Schagen

Ook voor inwoners van de gemeente Schagen zijn zonnepanelen een goede investering. Verduurzaam uw leefomgeving en beloon uzelf met een lagere energierekening.

Direct contact opnemen
Zonnepanelen

Zonnepanelen Schagen: zonnig uitzicht op duurzaam rendement


Voor zonnepanelen zijn Schagen en omliggende plaatsen zeer geschikte locaties. De nabijheid van de kust zorgt hier op jaarbasis voor een aanzienlijke hoeveelheid zonnestralen. Bent u – als inwoner van de gemeente Schagen – nieuwsgierig wat een zonnestroom systeem u én uw leefomgeving oplevert? Vraag dan vandaag nog een offerte aan bij Damsma Solar, regionaal specialist in zonnepanelen.

Kopen zonnepanelen Schagen

Dankzij zonnepanelen – ook in Schagen – kunt u uw energierekening flink verlagen. Zeker in de huidige onvoorspelbare energiemarkt is dat een prettig idee. En u draagt bij aan lokale vergroening! We raden u wel aan omprijzen van zonnepaneel aanbieders kritisch te beoordelen. Want houden zijrekening met het rendement op de lange termijn? Maakeen afspraak en we kijken graag met u mee.  

Collectieve inkoop

Subsidie zonnepanelen Schagen

In de regio Schagen kan subsidie voor zonnepanelen financieel voordelig zijn. Damsma Solar is voor de gemeente Schagen aangesloten bij het Duurzaam Bouwloket. Wij kunnen u dus alles vertellen over zonnestroom subsidies, maar ook over aantrekkelijke andere opties. Vul uw gegevens in als u geïnformeerd wilt worden over subsidie voorzonnepanelen in Schagen.


De sterke punten van Damsma Solar

  • informatie over btw-voordelen, subsidie en financiering
  • uitsluitend A-labels, zoals AEG,Panasonic, Q CELLS en LG
  • vaste monteurs voor de uitvoering
  • levertijd zoals afgesproken
  • uiterst zorgvuldige montage
  • langlopende garantievoorwaarden

Doe de subsidie-check
groene energie

Regionale expertise over zonne-energie

Zonnepanelen installeren is al jaren onze expertise. Damsma Solar beschikt dan ook over een InstallQ-certificatie, het branchekeurmerk voor installatiebedrijven. Wij zoeken voor u naar de maximale oplossing, gebaseerd op realistische cijfers. Ook de montage voeren wij zelf uit, met een scherp oog voor brandveiligheid. Kortom: wij regelen het hele traject tot in de puntjes voor u!


Zonnepanelen voor uw huis in Schagen

Vanzelfsprekend is het rendement van een zonnestroomsysteem afhankelijk van uw woonsituatie. Wij onderzoeken dus altijd bij u thuis in Schagen wat zonnepanelen u daadwerkelijk gaan opleveren. Hoe ligt uw woning ten opzichte van de zon, wat voor dak heeft u en hoeveel vierkante meters zijn bruikbaar?Voor een eerlijk beeld voeren we ook een realistische schaduwcalculatie uit.

Interesse in een zonnestroomsysteem?

Wilt u verduurzamen met een top kwaliteit zonnepaneel systeem?Doe een vrijblijvende offerteaanvraag en we komen bij u langs. U bent ook welkom in onze Heerhugowaardse bedrijfspand met zonnepanelen. Vanuit Schagen, Callantsoog, Petten, Schagerbrug, Tuitjenhorn, Waarland, Warmenhuizen en ’t Zand zijn wij uitstekend bereikbaar. Maak hiervoor wel eerst een afspraak!

Damsma solar

Ook besparen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onze experts staan voor u klaar. Voer hieronder uw gegevens in.

Volledige naam*
e-mailadres*
Telefoonnummer *
Woonplaats *
Adres*
HUISNUMMER*
Postcode*
Inschatting jaarlijks energieverbruik*
Heeft u 1-fase / 3-fase? (VERPLICHT)*
Let op: Velden met een * zijn verplicht.
Bedankt voor uw inzending, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! er gaat iets mis. Controleer nogmaals uw gegevens
Wegens drukte en voorraad van offertes nemen wij tot 4 februari geen nieuwe offertes meer aan.

Klanten vertellen

Wij zijn erg trots op onze gemiddelde beoordeling van 9.8. Maar waarom zou u ons zomaar op ons woord geloven? Lees zelf wat klanten over Damsma Solar zeggen.

Bekijk alle reviews
Erg fijne samenwerking

We hebben bij tig bedrijven offertes aangevraagd en Damsma stak er met kop en schouder bovenuit: reageerde snel, schakelde vlot mee met onze wensen en bedacht technische oplossing op maat, kon snel installeren en de dag zelf werd alles vakkundig in een paar uur geïnstalleerd. O én de harde werkers waren gezellig om over de vloer te hebben. Ook belangrijk ;) Van harte aanbevolen

Jeske, Nieuwe Niedorp
10
Goede Kwaliteit en service !

Uitstekend bedrijf, komt zijn afspraken na, ondanks dat er iemand ziek werd tijdens de afspraak werd ik meteen opgebeld door de baas of hij het smiddags kon komen afmaken, zeer proffesioneel niks op aan te merken, 10 uit 10.Geen gedoe duidelijke taal, precies hoe je het wil hebben.

N. Nebbeling, Julianadorp NH
10