Zonnepanelen Zaandam

Op steeds meer huizen in Zaandam zijn zonnepanelen te zien. En dat begrijpen we, want voor particulieren is zonne-energie de meest doeltreffende manier om het energieverbruik te verlagen. Heeft u al eens overwogen -als inwoner van Zaandam- om een zonnepaneelsysteem op uw dak te laten installeren?

Direct contact opnemen
Zonnepanelen

Zonne-energie: goed voor portemonnee en milieu

Met zonnepanelen slaat u twee vliegen in één klap. Uw eigen portemonnee en het milieu zijn erbij gebaat. Ook in Zaandam zijn zonnepanelen een interessante optie, want voor een goed rendement schijnt de zon vaak genoeg in de Zaanstreek. Natuurlijk wilt u graag eerst goed geïnformeerd worden. Damsma Solar berekent graag uw investering en de opbrengst die u logischerwijs mag verwachten.

Advies en installatie van zonnepanelen in Zaandam

Damsma Solar is een echt Noord-Hollands bedrijf en ook werkzaam in Zaandam. Zonnepanelen zijn al jaren onze expertise. We adviseren en installeren met eigen medewerkers, en uit reacties van klanten merken wij hoe prettig het is om één aanspreekpunt voor het hele traject te hebben. Dit geldt trouwens ook voor garantieclaims jaren later.

Collectieve inkoop

Goed geregeld met Damsma Solar

  • A-labels zonnepanelen
  • onovertroffen garantieregeling
  • levering altijd op tijd
  • hulp bij financiering, subsidies en btw-voordelen
  • eigen monteurs in dienst
  • zeer zorgvuldige installatie

Collectieve inkoop van zonnepanelen in Zaandam

Heeft u weleens gekeken naar de collectieve inkoopactie van de gemeente Zaandam voor zonnepanelen? Wij weten inmiddels uit ervaring dat ons aanbod in veel gevallen voordeliger uitvalt. Wij nodigen u graag uit om dit te komen vergelijken. Een eigen aankoopcollectief met buren of vrienden behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Wilt u dat wij hierover met u meedenken? Dat kan!

Doe de subsidie-check
groene energie

Is uw dak wel/niet geschikt?

‘Is mijn dak eigenlijk geschikt voor zonnepanelen?’ Ook in Zaandam komt deze vraag vaak ter sprake in een eerste contact. Om dit objectief te kunnen beoordelen, komen we daarom naar u toe. We onderzoeken dan een aantal factoren: het aantal bruikbare vierkante meters, de ligging ten opzichte van de zon en de hellingshoek van het dak. En omdat het verspilling is als één paneel minder zon opvangt, maken we met speciale software een realistische schaduwcalculatie.

Is uw interesse in zonnepanelen gewekt?

We komen graag bij u langs als u meer wilt weten over onze zonnepaneelsystemen. U kunt ook een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom in Heerhugowaard. Daar ziet u met eigen ogen al onze zonnepanelen. Vanuit Zaandam zijn we in 35 minuten bereikbaar en parkeren kost u niets.

Damsma solar

Ook besparen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onze experts staan voor u klaar. Voer hieronder uw gegevens in.

Volledige naam*
e-mailadres*
Telefoonnummer *
Woonplaats *
Adres*
HUISNUMMER*
Postcode*
Inschatting jaarlijks energieverbruik*
Heeft u 1-fase / 3-fase? (VERPLICHT)*
Let op: Velden met een * zijn verplicht.
Bedankt voor uw inzending, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! er gaat iets mis. Controleer nogmaals uw gegevens
Wegens drukte en voorraad van offertes nemen wij tot 4 februari geen nieuwe offertes meer aan.

Klanten vertellen

Wij zijn erg trots op onze gemiddelde beoordeling van 9.7. Maar waarom zou u ons zomaar op ons woord geloven? Lees zelf wat klanten over Damsma Solar zeggen.

Bekijk alle reviews
Top ervaring, betreft aanvraag en plaatsen zonnepanelen

Vanaf de eerste aanvraag voor een offerte is de communicatie top! We werden steeds goed en tijdig bericht betreffende datum/tijd enz. De monteurs waren keurig op tijd en vriendelijk. Ze hebben goed werk geleverd en alles schoon achtergelaten. Er werd tijd genomen om onze vragen te beantwoorden. We raden Damsma zeker bij anderen aan!

A. Westzaan
10
Professionele aanpak van het gehele traject inclusief zeer nette na-service!

Vanaf het 1e moment verliepen de contacten tussen mij en de firma Damsma zeer klantvriendelijk en er werd echt meegedacht. De installatie ging voorspoedig en toen er bleek dat er een andere omvormer nodig was werd dit in het natraject ook erg goed opgelost. Niets dan positiefs over dit bedrijf.

Familie Pater Heerhugowaard
9