Zonnepanelen kopen

Wilt u zonnepanelen kopen? Let dan op de kwaliteit. Goedkoop is niet altijd beter. Daarnaast wilt u goed omgaan met brandveiligheid en wilt u de garantie op orde hebben.

Direct contact opnemen
Laadpalen

Zonnepanelen kopen

Wilt u zonnepanelen kopen en krijgt u het gevoel dat u door de bomen het bos niet meer ziet? Wij lichten graag een aantal belangrijke zaken toe. Daarna weet u hoe u voorkomt dat goedkoop duurkoop wordt bij het aanschaffen van zonnepanelen. En waarom het zo belangrijk is om de installatie door gespecialiseerde monteurs te laten uitvoeren.

Let op de kwaliteit van zonnepanelen

Wie goedkope zonnepanelen bestellen wil, zal deze via internet zeker vinden. Maar de kans dat u een B-product zonder keurmerk treft, is aanzienlijk. Dit kan een teleurstellend rendement opleveren en vergroot ook het risico van brandgevaar. Kies bij het kopen van zonnepanelen dus voor een leverancier van gecertificeerde A-labels, zoals AEG, Q-cells, LG, Axitec en Panasonic. Merken die Damsma Solar ook voert.

Vraag een offerte aan
damsma solar

De prijs van een zonnepaneel zegt niet alles

Bij het kopen van zonnepanelen is het uiteindelijke rendement belangrijker dan de aanschafprijs per paneel. Want al lijken de verschillen in capaciteit op papier misschien klein, op de langere termijn tikken deze wel degelijk aan. Om het extra ingewikkeld te maken, zijn de cijfers per label en type niet één op één te vergelijken. Wilt u bij het aanschaffen van zonnepanelen weten wat de werkelijke prestaties zijn? Damsma Solar beschikt over objectieve testresultaten. 

Meer zonnepanelen kopen is niet altijd beter

Is het een goed idee is om hele dak vol te leggen met zonnepanelen, onder het motto: hoe meer, hoe beter? Niet altijd. Het kan zelfs contraproductief werken. Afhankelijk van de gekozen schakeling kan één licht beschaduwd zonnepaneel het rendement van het hele systeem negatief beïnvloeden. Damsma Solar maakt daarom altijd een schaduwcalculatie voordat we de zonnepanelen bestellen

Direct contact opnemen
start met besparen

Serieus omgaan met brandveiligheid

Wij weten als geen ander dat zonnepanelen brandgevaar kunnen opleveren bij onnauwkeurige installatie. Daarom is het uitermate belangrijk om bij het aanschaffen van zonnepanelen ook te letten op de brandveiligheid van producten als omvormers, stekkers en aansluitmateriaal. Verzekeringsmaatschappijen worden hier ook kritischer op. Kies dus voor een betrouwbare installateur als Damsma Solar wanneer u uw kinderen veilig op zolder wilt laten slapen.

Ook de garantie moet goed geregeld zijn

Op alle zonnepanelen, omvormers en optimizers zit minstens 5 jaar fabrieksgarantie. De duur hiervan varieert echter nogal; soms kan de garantieperiode worden verlengd. Damsma Solar heeft een eigen garantieregeling opgezet: 15 jaar Quality & Guarantee op alle onderdelen van uw aangekochte zonnepaneelsysteem, mits het complete systeem door Damsma Solar is geïnstalleerd en hieraan niet door iemand anders is gesleuteld. Een unieke service!

Zonnepanelen kopen is dus een project waarbij eerlijk advies en zorgvuldige montage hand in hand moeten gaan. Neem daarom contact op met Damsma Solar voor een eerste gesprek!

Damsma solar

Doe de subsidie-check binnen
uw gemeente

Onze experts staan voor u klaar. Voer hieronder uw gegevens in.

Zet de eerste stap

Bedankt voor uw inzending, deze is succesvol ontvangen.
Oops! er gaat iets mis, controleer alle velden nogmaals.
Damsma solar

Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onze experts staan voor u klaar. Voer hieronder uw gegevens in.

Volledige naam*
e-mailadres*
Telefoonnummer *
Woonplaats *
Adres*
HUISNUMMER*
Postcode*
Heeft u 1-fase / 3-fase? (VERPLICHT)*
Let op: Velden met een * zijn verplicht.
Bedankt voor uw inzending, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! er gaat iets mis. Controleer nogmaals uw gegevens

Ook besparen?
Vraag een offerte aan.

Volledige naam*
e-mailadres*
Telefoonnummer *
Woonplaats *
Adres*
HUISNUMMER*
Postcode*
Inschatting jaarlijks energieverbruik*
Heeft u 1-fase / 3-fase? (VERPLICHT)*
Let op: Velden met een * zijn verplicht.
Bedankt voor uw inzending, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! er gaat iets mis. Controleer nogmaals uw gegevens

Klanten vertellen

Wij zijn erg trots op onze gemiddelde beoordeling van 9.8. Maar waarom zou u ons zomaar op ons woord geloven? Lees zelf wat klanten over Damsma Solar zeggen.

Bekijk alle reviews
Leveren snel en netjes een goed systeem af.

Het systeem werkt prima. Tijdens de installatie weinig tot geen "last" gehad van de werkzaamheden. hard werkende jongens, die als je niets zegt maar doorgaan en geen tijd hebben voor een bakkie koffie. Damsma Solar denkt mee en als alles erop ligt en draait, krijg je nog een uitleg over hoe het werkt. Na een aantal dagen ontvang je een inlog code waarmee je je installatie met een app zelf kan uitlezen via internet.Nu maar hopen op een prachtige nazomer met veel zon :)

M. Kriele, Egmond aan Zee
8
Top geregeld

Vanaf het intake gesprek waarbij alles zeer duidelijk is uitgelegd tot aan de montage heeft Damsma Solar het perfect geregeld!De offerte was zeer overzichtelijk en extra informatie die ik had opgevraagd werd zeer snel gegeven. Een eerlijk advies specifiek gericht op mijn wensen. Ook de jongens die alles geïnstalleerd hebben, hebben zeer netjes gewerkt. Ook hierbij werd meegedacht met de beste oplossingen om alles zo mooi mogelijk weg te werken m.b.t. het kabelwerk. Kortom, zeer tevreden!

Benno, Hoorn NH
10