Zonnepanelen laten installeren

Wilt u zonnepanelen laten installeren? Dat is een serieuze zaak. Wij zorgen voor een goede voorbereiding, samen met u. Daarnaast zorgt Damsma Solar voor een veilige montage en een heldere oplevering waarbij u op de hoogte bent van alle aanpassingen in de meterkast.

Vraag een offerte aan voor zonnepanelen

Offerte aanvragen
Binnen 60 seconden geregeld
100% Vrijblijvend

Zonnepanelen laten installeren

U heeft besloten dat u zonnepanelen wilt aanschaffen. Een verstandige keuze! Voordat u beslist bij wie u uw panelen gaat kopen, maken wij u graag iets duidelijk: het belang van een perfecte installatie van zonnepanelen.

Installatie zonnepanelen: een serieuze zaak

Het verwachte rendement van zonne-energie is meestal argument nummer één bij de aankoop. Zonnepanelen laten installeren door een expert draagt hieraan bij. Een goede installatie heeft invloed op de levensduur, brandveiligheid én werkzaamheid van het systeem. 

Damsma Solar doet zaken met gerenommeerde merken, zoals LG, AEG, Q CELLS, Axitec en Panasonic. Daarnaast leggen wij de lat hoog als we zonnepaneelsystemen installeren. Hiervoor hebben we zelf goed opgeleide monteurs in dienst. We werken alleen met hoogwaardige rails van Van der Valk Solar Systems, en met omvormers en optimizers van SMA, GoodWe, SolarEdge en Growatt.

Vraag hier een offerte aan
damsma solar zet het voor u op een rijtje

Goede voorbereiding op de installatie

Onze adviseur en installateur komen samen langs om uw woonsituatie te bekijken en naar uw wensen te luisteren. Ze meten het dak op en onderzoeken de constructie. Ook wordt een schaduwcalculatie gemaakt, bijvoorbeeld veroorzaakt door een schoorsteen of boom. 

Als het nodig is, leggen we een nieuwe groep aan in de meterkast. We brengen ook veiligheidsstickers aan, zodat direct duidelijk is op welke groep uw systeem is aangesloten. Bij brand in een paneel kan de brandweer de stroom van deze groep meteen uitschakelen.


Ik wil graag meer weten over opslagsystemen!
ook belangrijk om te weten

Montage en oplevering

Natuurlijk monteren we uw zonnepanelen stormvast op de onderconstructie. En ook op het punt van brandveiligheid nemen we maatregelen. Zo voorzien wij alle rails van een aardekabel vanwege het risico op lekspanning. Verder passen we beveiligde omvormers en A-kwaliteit stekkers toe.

Het installeren van de zonnepanelen duurt gemiddeld één dag. Tijdens het werk houden onze monteurs u op de hoogte van het verloop van de klus. Ze werken alle bekabeling netjes weg en ruimen de werkplek na afloop op. Tenslotte maken ze voor de garantie foto’s van het systeem.

Na de installatie van de zonnepanelen volgt de oplevering van het systeem. Ook dit nemen wij serieus. Onze installateurs leggen u alle aanpassingen in de meterkast uit en laten u zien hoe u de omvormer kunt uitlezen. Hiervoor gebruiken we een eenvoudig te bedienen app.

Uw zonnepanelen laten installeren door Damsma Solar

Wilt u uw zonnepanelen laten installeren door een expert die hoge eisen aan zichzelf stelt? Maak dan een afspraak met Damsma Solar voor een gesprek bij u op locatie of bij ons in de showroom.Klanten vertellen

Wij zijn erg trots op onze gemiddelde beoordeling van 9.8. Maar waarom zou u ons zomaar op ons woord geloven? Lees zelf wat klanten over Damsma Solar zeggen.

Bekijk alle reviews
Uitstekend

s morgens keurig op de afgesproken tijd aan de installatie begonnen, zowel binnen als buiten netjes gewerkt. De installatie werkt naar verwachting en wij zijn zeer tevreden. Een van de installateurs zag bij de werkzaamheden op het dak dat er vuil bij de afvoer in de dakgoot zat en heeft dat meteen verwijderd. Top. Dit zegt m.i. genoeg over de monteurs van dit bedrijf!

Gerard, Stede Broec
10
100% volgens verwachting. Misschien zelfs wel boven verwachting.

Een 10 lijkt overdreven maar:- traject tot aan de levering prima- wachttijd was iets te lang dus 10-- twee aardige mannen die serieus het werk deden- halverwege het werk bleek dat er circa 20 dakpannen slecht waren- afgesproken dat ze twee dagen later op een zaterdagochtend terugzouden komen om de pannen te wisselen en het werk af te maken- over-all alles netjes afgewerkt- en nu maar hopen op een mooie opbregst

Marcel, Avenhorn
10
Damsma solar

Doe de subsidie-check binnen
uw gemeente

Onze experts staan voor u klaar. Voer hieronder uw gegevens in.

Zet de eerste stap

Bedankt voor uw inzending, deze is succesvol ontvangen.
Oops! er gaat iets mis, controleer alle velden nogmaals.
Damsma solar

Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onze experts staan voor u klaar. Voer hieronder uw gegevens in.

Volledige naam*
e-mailadres*
Telefoonnummer *
Woonplaats *
Adres*
HUISNUMMER*
Postcode*
Heeft u 1-fase / 3-fase? (VERPLICHT)*
ook geïnteresseerd in zonnepanelen?*
Let op: Velden met een * zijn verplicht.
Bedankt voor uw inzending, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! er gaat iets mis. Controleer nogmaals uw gegevens

Ook besparen?
Vraag een offerte aan.

Volledige naam*
e-mailadres*
Telefoonnummer *
Woonplaats *
Adres*
HUISNUMMER*
Postcode*
Inschatting jaarlijks energieverbruik*
Heeft u 1-fase / 3-fase? (VERPLICHT)*
Let op: Velden met een * zijn verplicht.
Bedankt voor uw inzending, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! er gaat iets mis. Controleer nogmaals uw gegevens

Onze partners