Zonnepanelen laten monteren

Wilt u zonnepanelen laten monteren? Kies dan voor maximale kwaliteit en veiligheid, want uw panelen moeten storm- en brandveilig zijn. Bij het monteren hebben wij oog voor detail en kiezen we innovatieve omvormers en optimizers.

Direct contact opnemen
Laadpalen

Damsma Solar voor maximale kwaliteit

Damsma Solar levert alleen panelen van A-labels, zoals Panasonic, Q CELLS, LG, Axitec en AEG. Daarnaast houden we niet van half werk als het gaat om het monteren van zonnepanelen. Wij werken dan ook alleen met hoogwaardige materialen en met omvormers van SMA, GoodWe, SolarEdge, AEG en Growatt. Verder hebben wij zelf goed opgeleide monteurs in dienst. Echte specialisten op hun vakgebied.

Storm- en brandveilige montage zonnepanelen

Natuurlijk monteren we uw zonnepanelen stormvast op de onderconstructie, met rails van Van der Valk Solar Systems. Ook op het punt van brandveiligheid doen wij er alles aan om calamiteiten te voorkomen. Zo voorzien wij alle rails standaard van een aardekabel vanwege het risico op lekspanning. Verder passen we beveiligde omvormers en A-kwaliteit stekkers en aansluitmateriaal toe.

Vraag een offerte aan
damsma solar

Oog voor detail bij het monteren

Bij ons begint een veilige montage van zonnepanelen trouwens al in de meterkast. Hier brengen we veiligheidsstickers aan zodat met één blik duidelijk is op welke groep uw panelen zijn aangesloten. Mocht er toch ooit eens brand ontstaan in een paneel, dan kunt u of de brandweer de stroom van deze groep meteen uitschakelen. Het zijn details, maar ze zijn wel belangrijk.

Innovatieve omvormers en optimizers

Damsma Solar is erkend installateur van SolarEdge-producten. Van dit innovatieve merk monteren wij omvormers en optimizers in de zonnepaneelsystemen van onze klanten. Optimizers passen we toe als we kiezen voor een parallel-geschakeld systeem in plaats van een serie-geschakeld systeem. Bijvoorbeeld bij minder gunstige zonomstandigheden, zoals tijdelijke schaduw op een paneel. Dit zorgt ervoor dat één paneel de opbrengst van de andere panelen niet negatief beïnvloedt. Ook hierover hebben wij goed nagedacht.

Direct contact opnemen
start met besparen

Uw zonnepanelen laten monteren door Damsma Solar

Wilt u uw zonnepanelen laten monteren door een expert die hoge eisen aan zichzelf stelt? Maak dan een afspraak met Damsma Solar voor een gesprek bij u op locatie of bij ons in de showroom. 

Damsma solar

Doe de subsidie-check binnen
uw gemeente

Onze experts staan voor u klaar. Voer hieronder uw gegevens in.

Zet de eerste stap

Bedankt voor uw inzending, deze is succesvol ontvangen.
Oops! er gaat iets mis, controleer alle velden nogmaals.
Damsma solar

Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onze experts staan voor u klaar. Voer hieronder uw gegevens in.

Volledige naam*
e-mailadres*
Telefoonnummer *
Woonplaats *
Adres*
HUISNUMMER*
Postcode*
Heeft u 1-fase / 3-fase? (VERPLICHT)*
Let op: Velden met een * zijn verplicht.
Bedankt voor uw inzending, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! er gaat iets mis. Controleer nogmaals uw gegevens

Ook besparen?
Vraag een offerte aan.

Volledige naam*
e-mailadres*
Telefoonnummer *
Woonplaats *
Adres*
HUISNUMMER*
Postcode*
Inschatting jaarlijks energieverbruik*
Heeft u 1-fase / 3-fase? (VERPLICHT)*
Let op: Velden met een * zijn verplicht.
Bedankt voor uw inzending, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! er gaat iets mis. Controleer nogmaals uw gegevens

Klanten vertellen

Wij zijn erg trots op onze gemiddelde beoordeling van 9.8. Maar waarom zou u ons zomaar op ons woord geloven? Lees zelf wat klanten over Damsma Solar zeggen.

Bekijk alle reviews
Leveren snel en netjes een goed systeem af.

Het systeem werkt prima. Tijdens de installatie weinig tot geen "last" gehad van de werkzaamheden. hard werkende jongens, die als je niets zegt maar doorgaan en geen tijd hebben voor een bakkie koffie. Damsma Solar denkt mee en als alles erop ligt en draait, krijg je nog een uitleg over hoe het werkt. Na een aantal dagen ontvang je een inlog code waarmee je je installatie met een app zelf kan uitlezen via internet.Nu maar hopen op een prachtige nazomer met veel zon :)

M. Kriele, Egmond aan Zee
8
Top geregeld

Vanaf het intake gesprek waarbij alles zeer duidelijk is uitgelegd tot aan de montage heeft Damsma Solar het perfect geregeld!De offerte was zeer overzichtelijk en extra informatie die ik had opgevraagd werd zeer snel gegeven. Een eerlijk advies specifiek gericht op mijn wensen. Ook de jongens die alles geïnstalleerd hebben, hebben zeer netjes gewerkt. Ook hierbij werd meegedacht met de beste oplossingen om alles zo mooi mogelijk weg te werken m.b.t. het kabelwerk. Kortom, zeer tevreden!

Benno, Hoorn NH
10