Zonnepanelen Heerhugowaard

Zonnepanelen in Heerhugowaard: een gewone aanblik voor wie regelmatig langs de Stad van de Zon rijdt. Weet u als inwoner van Heerhugowaard of een zonnepaneelsysteem ook voor u een stap vooruit betekent?

Direct contact opnemen
Zonnepanelen

Zonne-energie is dubbele winst

Wilt u verduurzamen en tegelijk uw energiekosten verlagen? Dan zijn zonnepanelen een aantrekkelijke keuze. Heerhugowaard kent jaarlijks meer dan genoeg zonuren voor een hoog rendement. Hiermee kunt u deels in uw eigen energiebehoefte voorzien en misschien zelfs naar nul op de meter. Wij berekenen objectief wat de aanleg van zonnepanelen u kan opleveren. En u kunt de opbrengst na de installatie zelf 24/7 checken via een handige app.

Uw expert voor zonnepanelen in Heerhugowaard

Natuurlijk wilt u in zee gaan met een leverancier waarmee u rechtstreeks kunt communiceren. Eén partij die het hele proces voor u regelt: van goed advies tot uw vragen na de installatie. Dat kan gewoon bij u in Heerhugowaard. Zonnepanelen installeren is al jaren de expertise van Damsma Solar. We zoeken uit wat voor u de beste en financieel meest gunstige oplossing is. Hiervoor werken wij samen met meerdere partijen, waaronder het Bouwloket in Heerhugowaard. Daarna verzorgen wij zelf demontage. Brandveiligheid is daarbij een belangrijk speerpunt.

Collectieve inkoop

Waarom Damsma Solar zo’n goede keuze is

  • kennis van subsidies, financieringen btw-voordelen
  • alleen A-labels met keurmerk
  • geen leveringsproblemen
  • werken met vaste monteurs
  • uiterst zorgvuldige montage
  • soepele garantieafhandeling

Collectieve inkoop van zonnepanelen in Heerhugowaard

Misschien weet u dat de gemeente Heerhugowaard voor zonnepanelen een collectieve inkoopactie is gestart. Wij weten uit ervaring dat ons aanbod vaak nog gunstiger uitpakt. U bent vrij om dit te komen vergelijken. En natuurlijk kunt u met buren, vrienden of familieleden ook een eigen aankoopcollectief vormen.

Doe de subsidie-check
groene energie

Voor uw huis in Heerhugowaard passende zonnepanelen

De eerste vraag die ons vaak wordt gesteld: is mijn dak wel geschikt voor zonnepanelen? Natuurlijk onderzoeken we dit bij u op locatie. Daarbij kijken we naar de ligging ten opzichte van de zon, de hellingshoek en de beschikbare vierkante meters. Met onze software maken we ook een schaduwcalculatie, zodat u een eerlijke berekening van de opbrengst krijgt.Verder checken we voor de veiligheid ook de kwaliteit van de gebruikte dakmaterialen.

Wilt u zonnepanelen kopen?

Is het kopen van zonnepanelen een serieuze optie voor u? Neem contact op en we komen bij u langs. Wilt u graag eerst zien wat wij leveren? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom inHeerhugowaard. Alle zonnepanelen die wij verkopen, kunt u daar bekijken.

Damsma solar

Ook besparen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onze experts staan voor u klaar. Voer hieronder uw gegevens in.

Volledige naam*
e-mailadres*
Telefoonnummer *
Woonplaats *
Adres*
HUISNUMMER*
Postcode*
Inschatting jaarlijks energieverbruik*
Heeft u 1-fase / 3-fase? (VERPLICHT)*
Let op: Velden met een * zijn verplicht.
Bedankt voor uw inzending, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! er gaat iets mis. Controleer nogmaals uw gegevens
Wegens drukte en voorraad van offertes nemen wij tot 4 februari geen nieuwe offertes meer aan.

Klanten vertellen

Wij zijn erg trots op onze gemiddelde beoordeling van 9.7. Maar waarom zou u ons zomaar op ons woord geloven? Lees zelf wat klanten over Damsma Solar zeggen.

Bekijk alle reviews
Top ervaring, betreft aanvraag en plaatsen zonnepanelen

Vanaf de eerste aanvraag voor een offerte is de communicatie top! We werden steeds goed en tijdig bericht betreffende datum/tijd enz. De monteurs waren keurig op tijd en vriendelijk. Ze hebben goed werk geleverd en alles schoon achtergelaten. Er werd tijd genomen om onze vragen te beantwoorden. We raden Damsma zeker bij anderen aan!

A. Westzaan
10
Professionele aanpak van het gehele traject inclusief zeer nette na-service!

Vanaf het 1e moment verliepen de contacten tussen mij en de firma Damsma zeer klantvriendelijk en er werd echt meegedacht. De installatie ging voorspoedig en toen er bleek dat er een andere omvormer nodig was werd dit in het natraject ook erg goed opgelost. Niets dan positiefs over dit bedrijf.

Familie Pater Heerhugowaard
9