Zonnepanelen Noord-Holland

Een van de provincies in Nederland met de meeste zonuren: Noord-Holland! Zonnepanelen leveren hier dus een goed rendement op. Vraagt u zich weleens af als Noord-Hollander of zonnepanelen ook voor u een verstandige investering zijn?

Direct contact opnemen
Zonnepanelen

Zonne-energie: voor planeet en portemonnee

Zijn uw jaarlijkse uitgaven voor gas en elektriciteit ook ergerlijk hoog? En wilt u bijdragen aan de energietransitie die de landelijke overheid voor ogen heeft? Dan zijn zonnepanelen, zeker in Noord-Holland, een slimme keuze. Wij berekenen objectief wat zonnepanelen u kunnen opleveren. En na de installatie van het systeem heeft u zelf goed zicht op de opbrengst, dankzij een handige app.

Regionaal expert voor zonnepanelen in Noord-Holland

Ziet u door de bomen het bos niet meer als het gaat om aanbieders van zonnepanelen in Noord-Holland? Dat begrijpen we. Waarschijnlijk heeft u voorkeur voor een partij waarmee u alles tijdens het hele traject regelt. Eén vast aanspreekpunt, vanaf het eerste advies tot en met de probleemloze afhandeling van eventuele storingen. Dat kan, ook in Noord-Holland. Zonnepanelen installeren is al jaren de expertise van Damsma Solar. We zoeken uit wat voor u meest gunstige oplossing is en voeren daarna met eigen medewerkers de montage uit.

Collectieve inkoop

Waarom kiezen voor Damsma Solar?

  • alleen gecertificeerde A-labels
  • levertijd zoals afgesproken
  • hulp bij financiering, subsidies en btw-voordelen
  • werken met vaste monteurs
  • nauwkeurig uitgevoerde installatie

Collectieve inkoop van zonnepanelen in Noord-Holland

Veel gemeenten in Nederland promoten collectieve inkoopacties van zonnepanelen. Noord-Holland is daarop geen uitzondering. Maar weet u dat ons aanbod vaak nog gunstiger uitvalt? Dat horen wij tenminste regelmatig van onze klanten. Daarom nodigen we u graag uit om een vergelijking te komen maken. En misschien is dit meteen een mooie aanleiding om te praten over een eigen aankoopcollectief, met buren of collega’s bijvoorbeeld.

Doe de subsidie-check
groene energie

Voor (bijna) elk dak in Noord-Holland zonnepanelen

Damsma Solar komt langs in elke gemeente in Noord-Holland. Of zonnepanelen voor uw woonsituatie geschikt zijn, berekenen we aan de hand van de dakoppervlakte, de hellingshoek en de ligging ten opzichte van de zon. Bovendien maken we altijd een nauwkeurige schaduwcalculatie. En natuurlijk controleren we ook of uw dak veilig genoeg is voor het systeem.

Wilt u zonnepanelen kopen?

Wilt u objectief advies over de aanschaf van een zonnepaneelsysteem? Bel en we maken een eesre afspraak. Wilt u onze producten graag met eigen ogen bekijken? In onze showroom in Heerhugowaard ziet u al onze zonnepanelen. Vanuit heel Noord-Holland staat u snel bij ons voor de deur.

Damsma solar

Ook besparen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onze experts staan voor u klaar. Voer hieronder uw gegevens in.

Volledige naam*
e-mailadres*
Telefoonnummer *
Woonplaats *
Adres*
HUISNUMMER*
Postcode*
Inschatting jaarlijks energieverbruik*
Heeft u 1-fase / 3-fase? (VERPLICHT)*
Let op: Velden met een * zijn verplicht.
Bedankt voor uw inzending, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! er gaat iets mis. Controleer nogmaals uw gegevens
Wegens drukte en voorraad van offertes nemen wij tot 4 februari geen nieuwe offertes meer aan.

Klanten vertellen

Wij zijn erg trots op onze gemiddelde beoordeling van 9.7. Maar waarom zou u ons zomaar op ons woord geloven? Lees zelf wat klanten over Damsma Solar zeggen.

Bekijk alle reviews
Top ervaring, betreft aanvraag en plaatsen zonnepanelen

Vanaf de eerste aanvraag voor een offerte is de communicatie top! We werden steeds goed en tijdig bericht betreffende datum/tijd enz. De monteurs waren keurig op tijd en vriendelijk. Ze hebben goed werk geleverd en alles schoon achtergelaten. Er werd tijd genomen om onze vragen te beantwoorden. We raden Damsma zeker bij anderen aan!

A. Westzaan
10
Professionele aanpak van het gehele traject inclusief zeer nette na-service!

Vanaf het 1e moment verliepen de contacten tussen mij en de firma Damsma zeer klantvriendelijk en er werd echt meegedacht. De installatie ging voorspoedig en toen er bleek dat er een andere omvormer nodig was werd dit in het natraject ook erg goed opgelost. Niets dan positiefs over dit bedrijf.

Familie Pater Heerhugowaard
9