Zonnepanelen in West-Friesland

Waarschijnlijk merkt u dat ook in West-Friesland zonnepanelen steeds populairder worden. Vraagt u zich weleens af – als inwoner van deze zonnige regio – wat een zonnepaneelsysteem u oplevert?

Direct contact opnemen
Zonnepanelen

Zonne-energie: tel uit je winst

Uw energiekosten verlagen en tegelijk uw CO2-uitstoot verminderen? Dat kan door te kiezen voor zonnepanelen. West-Friesland geeft genoeg mogelijkheden voor een hoog rendement, waarmee u vanaf dag 1 begint met terugverdienen van uw investering. Wij berekenen objectief wat de aanleg van zonnepanelen u kan opleveren. En via een simpel te bedienen app checkt u zelf de opbrengst.

Hét adres voor zonnepanelen in West-Friesland 

Voor goed advies over zonne-energie kunt u gewoon terecht in West-Friesland. Zonnepanelen installeren is al jaren de expertise van Damsma Solar. Met informatie in heldere taal en eerlijke cijfers. Met ons kiest u voor één aanspreekpunt tijdens het hele traject, tot ver na de oplevering. We zoeken uit wat voor u de beste en financieel voordeligste oplossing is. Daarna verzorgen wij ook zelf de montage, waarbij we ook goed aandacht geven aan brandveiligheid.

Collectieve inkoop

Kies voor Damsma Solar

  • kennis van btw-voordelen en financiering
  • alleen gecertificeerde A-labels
  • geen leveringsproblemen
  • uitvoering door vaste monteurs
  • uiterst zorgvuldige montage
  • (minstens) 15 jaar garantie

Collectieve inkoop van zonnepanelen in West-Friesland

Vrijwel alle gemeenten bieden in West-Friesland zonnepanelen-inkoopacties aan. We raden u aan om dat aanbod te vergelijken met dat van Damsma Solar. We horen namelijk regelmatig dat ons voorstel gunstiger uitvalt dan de gemeente-actie. En natuurlijk heeft u bij ons de mogelijkheid om met buren, collega’s en vrienden een eigen kleinschalig collectief te starten. Daarbij adviseren we u me plezier!

Doe de subsidie-check
groene energie

Voor elk huis in West-Friesland zonnepanelen die renderen

Natuurlijk onderzoeken we bij u op locatie of uw dak wel geschikt is voor zonnepanelen. Wat is de ligging ten opzichte van de zon, hoeveel dakoppervlak is beschikbaar en wat is de hellingshoek van het dak? Ook kijken we goed naar de kwaliteit van de toegepaste dakmaterialen, met het oog op de veiligheid. Met onze software maken we ook een schaduwcalculatie, zodat u een objectieve berekening van de opbrengst krijgt.

Wilt u zonnepanelen kopen?

Wilt u zich serieus oriënteren op het kopen van zonnepanelen? Neem contact op en we komen bij u langs. Wilt u graag eerst zien wat wij leveren? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Heerhugowaard, die goed bereikbaar is vanuit heel West-Friesland. Alle zonnepanelen die wij verkopen, kunt u hier bekijken.


Damsma solar

Ook besparen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onze experts staan voor u klaar. Voer hieronder uw gegevens in.

Volledige naam*
e-mailadres*
Telefoonnummer *
Woonplaats *
Adres*
HUISNUMMER*
Postcode*
Inschatting jaarlijks energieverbruik*
Heeft u 1-fase / 3-fase? (VERPLICHT)*
Let op: Velden met een * zijn verplicht.
Bedankt voor uw inzending, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! er gaat iets mis. Controleer nogmaals uw gegevens
Wegens drukte en voorraad van offertes nemen wij tot 4 februari geen nieuwe offertes meer aan.

Klanten vertellen

Wij zijn erg trots op onze gemiddelde beoordeling van 9.8. Maar waarom zou u ons zomaar op ons woord geloven? Lees zelf wat klanten over Damsma Solar zeggen.

Bekijk alle reviews
Uitstekend

s morgens keurig op de afgesproken tijd aan de installatie begonnen, zowel binnen als buiten netjes gewerkt. De installatie werkt naar verwachting en wij zijn zeer tevreden. Een van de installateurs zag bij de werkzaamheden op het dak dat er vuil bij de afvoer in de dakgoot zat en heeft dat meteen verwijderd. Top. Dit zegt m.i. genoeg over de monteurs van dit bedrijf!

Gerard, Stede Broec
10
100% volgens verwachting. Misschien zelfs wel boven verwachting.

Een 10 lijkt overdreven maar:- traject tot aan de levering prima- wachttijd was iets te lang dus 10-- twee aardige mannen die serieus het werk deden- halverwege het werk bleek dat er circa 20 dakpannen slecht waren- afgesproken dat ze twee dagen later op een zaterdagochtend terugzouden komen om de pannen te wisselen en het werk af te maken- over-all alles netjes afgewerkt- en nu maar hopen op een mooie opbregst

Marcel, Avenhorn
10